Autor Subiect: Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!  (Citit de 119568 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
Re: Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!
« Răspuns #240 : Luni, 21 Decembrie 2015, 20:35 »
Cu transportul ne-am linistit.
Da ce ziceti incercam o lista a dansatorilor ;)   eventual si preferinte muzicale .. :dance: :yeah:

Călcâiele te cam mănâncă,  Rodico! Ce dansuri veți mai încinge ....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #241 : Marți, 22 Decembrie 2015, 07:44 »
Cu transportul grupat in microbuz am vazut ca s-a renuntat, nu doream sa anticipez dar m-am asteptat la asta vazand cat de putini au optat pt aceasta forma de calatorie... ??? Explicatia este probabil ca destinatia este destul de usor accesibila....

Am vazut ca v-ati organizat, pe grupaje, pe mijloace in transport public, s-a comunicat destul d mult aici....Ceea ce este f.ok!

Eu sunt asa cum va spuneam prins cu Sibielul, maine primi primii invitati de Craciun si trebuie sa-i intampinam cu atmosfera de sarbatori....Ori asta implica si multa decoratie....

Am sa mai revin aici zilele urmatoare!  :)

Offline CGM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #242 : Marți, 22 Decembrie 2015, 10:00 »
Din pacate sunt nevoita sa renunt la revelion si eliberez un loc in grupul de fete. Am facut rezervare de pe 31.12. Daca este cineva interesat ma poate suna la 0722136832.

Offline cristina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #243 : Marți, 22 Decembrie 2015, 11:40 »
Buna ziua!

Din pacate si eu sunt nevoita sa renunt la Revelion. Sanatatea nu-mi permite sa calatoresc mai devreme de o luna.
Eliberez astfel un loc si daca este o doamna interesata, i-l cedez cu placere. Telefonul meu este 0749099041.
Va doresc petrecere frumoasa si distractie pe masura!

Offline Liliana Tudorache

• Full Member
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #244 : Marți, 22 Decembrie 2015, 12:01 »
Deja cred ca trebuie sa ne rugam de sanatate sa nu pierdem petrecerea grupului! Sanatate si urarea sa aibe un Revelion frumos , ramane pe alta actiune de grup. La multi ani!

Offline carmina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #245 : Marți, 22 Decembrie 2015, 15:45 »
Buna! Este cineva din Iasi sau Piatra Neamt sau Bacau sau Roman  care merge la Targu Mures si mai are 2 locuri libere in masina?
Din pacate microbuzele pe ruta Iasi Targu Mures nu circula pe 31 decembrie.

Offline carmendobre

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Arta de a fi femeie.
« Răspuns #246 : Marți, 22 Decembrie 2015, 19:53 »
bună seara!

Sunt Carmen Dobre din Focșani, ma inscriu la transport Revelion 2016, pentru data de 30 decembrie 2015, la microbuz din Bucuresti.
Astept confirmare.
multumesc!

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #247 : Marți, 22 Decembrie 2015, 21:47 »
Carmen, nu mai exista transport organizat pentru revelion. Decât pe cont propriu sau împreună cu cei care merg cu mașinile personale.

Offline kriss

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
« Răspuns #248 : Marți, 22 Decembrie 2015, 22:05 »
Carmen draga mea, ar fii bine , sa te grabesti in a rezolva cu transportul , sa nu fie prea tarziu si sa nu mai gasesti bilete pe nicaieri ...
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #249 : Marți, 22 Decembrie 2015, 22:33 »
E util sa rasfoim paginile forumului, nu doar ultimele mesaje postate. Asa aflam ca nu mai e microbuz. ::) sau ca sunt persoane care si-au lasat datele de contact in cazul unor renuntari. :whistle:

Citat
quote from: maya13 on Thursday, 10 December 2015, 22:13]
Daca mai renunta cineva (la locurile pentru fete) as dori sa merg eu .
Ma poate  contacta pe adresa :  met_c13@yahoo.com
Multumesc ! :)

Citat
Quote from: AureliaM on Sunday, 13 December 2015, 09:27
Buna, In caz ca mai renunta cineva eu sunt interesata sa merg la revelion.
Adresa mea de mail : aurelia.mihailescu@yahoo.com.

Admin, sunt 3 locuri - femei si 1 barbati - dar pe site se mentine mesajul - Nu mai sunt locuri disponibile.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #250 : Marți, 22 Decembrie 2015, 22:45 »
Din pacate microbuzele pe ruta Iasi Targu Mures nu circula pe 31 decembrie.

Niciunul dintre cele 3 cu plecare dimineața? :faint: (2 din Iași Vest, 1 de la Codreanu)
http://www.autogari.ro/curse?pid=355&did=15840&zi=2015-12-31&pas=1-0-0-0-0
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline LadyTherapist

• Newbie
  • *
« Răspuns #251 : Miercuri, 23 Decembrie 2015, 03:22 »
 :flori:    :oops:

Hello !  *|*
 Exista cineva care pleaca pe 31 din Bucuresti cu masina personala si care mai are un loc disponibil pentru a ne cupla la transport? De preferat persoana nefumatoare, sau care nu fumeaza in masina. :help: :worthy: :giggle: :food: Daca exista acesta disponibilitate va rog frumoos sa imi  dati   un semn . Stiu ca au anuntat cateva persoane pe aici ca pleaca cu masina, dar nu stiu exact de unde placa fiecare si daca s-au ocupat deja locurile sau nu  asa ca va rog cine poate sa ma contacteze. Multumesc mult   :fight: :help:

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 624
« Răspuns #252 : Miercuri, 23 Decembrie 2015, 15:07 »
Astazi, 23.12.2015, lista finala a participantilor a fost transmisa hotelului.
De asemenea, s-a efectuat plata integrala a serviciilor incluse in pachetul de Revelion.
Din aceste motive, va informam ca nu mai sunt posibile nici un fel de modificari/renuntari.
Va multumim pentru intelegere.

Offline LadyTherapist

• Newbie
  • *
« Răspuns #253 : Miercuri, 23 Decembrie 2015, 15:18 »
 *|* Mai pleaca cineva cu CDi  dimineata 7,30 sau 9,30 din Bucuresti pe 31 decembrie pt a merge grupati  :help:?
Dintre cei ce pleaca cu mirobuzul din Bucuresti stie cineva mai multe detalii despre rezervarea biletelor si plata lor online? Pe site-ul lor scrie ca prioritate au cei ce platesc online, apoi cei ce au platit prin agentie si ultimii cei ce platesc direct la sofer in limita locurilor  disponibile si ma gandeam sa nu ne trezim cu surpriza de a nu ne spune  ca e plin microbuzul. Desi pe site scrie ca se poate plati online, totusi aceasta optiune nu este functionala :help:

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #254 : Miercuri, 23 Decembrie 2015, 17:23 »
Online se face doar rezervarea, iar plata se face la sofer inaintea plecarii. Probabil ca asta iti da prioritate in fata celor ce nu au facut rezervare si nici nu au platit deja.