Am vorbit pt microbuz 8 + 1 (dupa cate vad nu sunt mai multi doritori) la firma cu care facem de obicei transportul. Nu au asa ceva in parc, sau mai bine zis ceva confortabil.
Am sunat la firma Nellytour, mi-au transmis ca pot face transport in 30.12 si 31.12 cu microbuz 8 + 1, si ca tariful este 1100 RON cu toate taxele incluse (va explicam cand am povestit despre transport ca in aceasta situatie se va lua o cursa plin si una gol). Daca veti fi 8 persoane tariful se imparte proportional, inseamna 137 RON/pers. Trebuie dat un avans. Eu am sa va pun in legatura pe cei care ati optat pt acest tip de transport si cineva (din fiecare grup) trebuie sa dea o fuga pana la firma si sa achite un avans care sa confirme rezervarea.
Pt intors - data de 3.01, am discutat la firma de transport cu care v-ati obisnuit deja, pt un microbuz de 19 + 1. Va costa 340 km x 2.1 RON/km x 1.24 RON (TVA) X 2 drumuri (unul plin si unul gol) = 1.770 RON.
Daca sunteti 16 persoane (8 din microbuz 30.12 si 8 din microbuz 31.12) atunci se va achita = 110 RON/pers
Total cele 2 drumuri pana la Tg Mures (cu microbuz 8 + 1) si inapoi la Bucuresti (cu microbuz 19 + 1) dupa algoritmul de mai sus costa 140 + 110 = 250 RON.
Am sa va transmit azi pe Email fiecarui inscris de pe listele de pe forum sub forma unui grup aceste detalii, urmand sa va decideti daca este ok pt voi. Urmeaza sa corespondati intre voi si sa va intelegeti in privinta avansului. Eu va ajut cat pot...