Avand in vedere deciziile de ultim moment, cred ca nu mai are rost sa mergem pe varianta oficiala de grup.
Deoarece nu doresc sa conduc o distanta destul de mare in conditiile unui trafic ce va fi, probabil, destul de aglomerat am explorat alte variante:
1. Avionul - nu am gasit cursa directa Bucuresti - Tg. Mures in datele mentionate iar cu escala devine prohibitiv de scump.
2. Trenul - exista doar un tren direct din Bucuresti care face cel putin 9 ore, pleaca la 12:15 si ajunge in cel mai bun caz la 21:20.
3. Autocar cursa regulata - am gasit firma CDI (probabil aceeasi cu C&I despre care scrie @aaaddd - il rog sa confirme), merge direct, 6-7 ore, poate 8, in functie de trafic. Plecari sunt din 2 in 2 ore de la 05:30 la 19:30, la fel si la intoarcere, iar in data de 31.12 ultima plecare din Bucuresti la 11:30. Pretul intreg - 85 lei un drum, 170 dus-intors. Se pot face rezervari individuale sau de grup in ambele sensuri (putem sta grupati). Trebuie sa fim in autogara cu cel puti 30 min. inainte de plecare.
Aveti aici siteul lor:
http://www.cdy.ro/Home.aspxEu am ales varianta de autocar cu plecare din Bucuresti la 09:30 (si 07:30 este o optiune), iar la intoarcere 13:30 sau 15:30.
Daca sunt si alte persoane intresate pentru 30.12 sa comunice aici pe forum. Noi suntem deja 2 persoane.