Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 – 27 septembrie 2015 editia V

<< < (7/29) > >>

varsator38:
Tania55 multumesc de raspuns!Incerc sa gasesc alte variante decat cea cu trenul de la Timisoara,aceasta fiind destul de dificila, totusi sunt doar 200-220 km aproximativ de la noi la Sibiel pe care cu trenul i-am face in peste 8 ore{Resita sau Caransebes-Timisoara-Sibiu,+Sibiu-Sibiel}.In legatura cu transferul Sibiu-Sibiel{daca nu vom gasi alta varianta decat cea cu trenul},am sunat la agentie si mi s-a spus ca da,probabil se va face transferul daca vom anunta...sa ajungem noi in Sibiu ca de acolo si pe jos ;) ,ajungem la Sibiel...sunt doar 18 km :thumbup: .

pinkpanthere:
Microbuz Bucuresti-Sibiel si retur
Constanta D.
Catalina Florentina P.

costina:
pe ce ruta circula microbuzul bucuresti -sibiu ??? vreau sa stiu daca vine pe slatina???

AnaElena:
Buna. Nu inteleg cum se face selectia, daca doresc sa particip, unde pot sa vad daca sunt inscrise persoane de varsta mea. Daca vreau sa ma inscriu nu imi cere varsta. Imi spuneti va rog cum se procedeaza.
Multumesc!

cris_gl:
AnaElena.........la actiunile din SC conteaza doar virsta din suflet . Nu se tine cont de virsta pentru ca spiritul actiunilor este cel de buna dispozitie si toleranta  indiferent de virsta. Asa ca................curaj maxim ca va fi super ok.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă