Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 27 septembrie 2015 editia V
AnaElena:
Multumesc de incurajare Cris_gl :) Am vazut un interviu cu dl. Gigi Cindea din data de 9 aprilie 2013 in care mentiona faptul ca pune accent pe selectia persoanelor de varsta apropiata si actiunile se organizeaza pe intervale de varsta. S-a schimbat de atunci regula?
admin:
Interviul a fost luat de Antena 1 acum vreo doi - trei ani. Stiu ca anuntasem atunci un program de excursii profilat, considerasem potrivit ca asresabilitatea sa fie limitata. Teoretic aparea usor si simplu de realizat si intuiam ca actiunea va determina un cadru mai confortabil pt participanti, doar ca practic ...a fost imposibil. Sunt multe de povestit despre acele vremuri, cu incercari de cluburi zonale, de profilari etc. Nu e timp acum, sunt cu grupul de Madeira.
Important este ca in acest moment participarea la actiuni nu este limitata nici de varsta ci doar de ceva ce tine de nivelul de comunicativitate, sociabilitate, toleranta in grup.
shtef38:
Salutare tuturor!
Daca se intimpla sa mai fie cineva din Bacau, astept un semn sa analizam cum calatorim spre Sibiu.
[/quote]
Buna ziua,ma tenteaza aceasta actiune si incerc sa-mi fac "curaj"sa particip si eu pentru prima data la actiunile SC, sunt din Roman, inca nu m-am inscris, inca mai caut unde trebuie sa ma inscriu.... poate in weekend....
Florin1968:
Vad ca se mai aduna din Moldova !
krondia:
--- Citat din: shtef38 din Vineri, 11 Septembrie 2015, 10:31 ---inca nu m-am inscris, inca mai caut unde trebuie sa ma inscriu.... poate in weekend....
--- Terminare citat ---
shtef38, scrie chiar pe prima pagină:
Inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari” Dupa inscriere veti primi de la Bon Voyage Sibiu, agentia care se ocupa de Singles Camp, un Email cu toate detaliile de plata si conditiile. In situatia in care in termen de 5 zile de la inscriere nu ati primit Email-ul de rezervare de la agentie, adresati-va va rog la Email: office@bonvoyagesibiu.ro
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă