Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 27 septembrie 2015 editia V
Florin1968:
Cred ca daca ne putem gasi in Onesti, ar fi si mai bine .
Carmen M.:
Da, ai dreptate, e mai aproape spre Adjud-Onesti.
Sa vedem daca mai apare cineva ca sa merite sa mergi cu masina.
Studiez si eu un transport in comun Bacau-Sibiu, sa fie o ora convenabila; Samiza mi-a sugerat ca ar fi bine sa ajung in Sibiu pina in ora 16.
Mai intram pe forum si vedem. In treacat fie spus, am emotii cit casa, mi-am zis sa fac si eu o nefacuta si sa plec chiar si singura undeva:)
O zi buna!
Florin1968:
Bine, astept un raspuns de la tine, poate mergem impreuna, macar o parte din traseu, fie si cu transport in comun, de la Brasov pina la Sibiu. In cazu asta , (transport in comun) eu plec dimineata la 7, pe la 11,30 ajung in Brasov. O zi buna si tie !
Florin1968:
Bine, astept un raspuns de la tine, poate mergem impreuna macar o parte din traseu, fie si cu transportul in comun, de la Brasov pina la Sibiu. In cazul asta (transport in comun) , eu plec dimineata la 7, ajung in Brasov pe la 11,30
Tania55:
Varsator38 ! ..... Eu sunt din Resita, dar plec cu trenul din Timisoara la 8:11 si ajung in Sibiu la 14:57; sper si anul acesta sa se organizeze transferul cu microbuzul de la gara pana la Sibiel.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă