Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumul florilor spre Gradina Zanelor. Cozia 7 - 10 mai 2015

<< < (3/14) > >>

adrianada:
Microbuz Bucuresti

1.Adriana A.

admin:
Lista de inscriere se apropie de final, dar vad ca la transportul Bucuresti - Caciulata nu este inscrisa decat o persoana.  ???

Sau excursia pare prea departe (desi mai este doar o luna... ::)) sau fiecare s-a organizat individual sa ajunga la Caciulata...O a vedem dupa Pasti...

ileana_b:
Asa cum am vorbit de la Predeal eu as dori sa vin cu trenul ( costul biletului Constanta- Calimanesti) si retur este  mai mic decat tren C-ta - Buc, taxi si microbuz Buc - Calimanesti si retur daca se iau bilete din timp. Atata doar as vrea sa stiu daca orele de ajungere/plecare ale trenului sunt in regula dpdv al excursiei, respectiv 14,03 la sosire in Calimanesti si 14,27 la plecare din Calimanesti.
Multumesc.

ileana_b:
Acum am vazut ca ati schimbat si ora de plecare din Bucuresti. In nici un caz n-as putea cu varianta tren + microbuz, pentru ca primul tren din C-ta ajunge la 7,54 in Buc.

admin:
Da, am devansat ora de plecare, de fapt totul cu o ora. Asta pt ca anul trecut am ajuns cam prea spre seara de la Grota Zmeilor. Azi am reluat si analizat programul consultand si notitele si observatiile pe care le-am facut in 2014 si am decis sa nu mai plecam la 15.00 spre Calinesti ci mai repede, la ora 14.00. Sunt 20 de km pana acolo, traseul are in jur de 4 ore, 4 ore si jumatate, deci la 19.00 maxim sa terminam traseul. Trebuie sa ne ramana timp si pt recuperare, ne asteapta o a doua zi plina si destul de grea, iar o baie calda cu sare si o sauna sunt binevenite. Am sa rog pt prelungirea programului dar si acolo oamenii aceia angajati nu pot sa stea prea mult dupa noi...

Deci pt toata lumea, in situatia in care veniti individual la locatie: ora de plecare pe traseu in prima zi joi 7 mai este 14.00. Asta inseamna un check in maxim la 13.00.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă