Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumul florilor spre Gradina Zanelor. Cozia 7 - 10 mai 2015
dianna:
Dupa experienta de la Predeal oare pot sa vin si eu la Cozia de primavara, adica as face fata la traseu ? :)
Ca nu mai rezist cu pozele de la micul dejun si spa :)
admin:
Dianna dupa cum esti pregatita fizic acum, poti merge si pe Retezat, fara probleme. :)
dianna:
Multumesc pentru compliment, daca mi-ati zis si tu si Doina ca fac fata atunci chiar ma simt minunat :kissing:
Oh, da, si Retezat, ce frumooos... deci trebuie sa-mi fac niste calcule... :)
admin:
Deschidem lista pt inscrierea la microbuze. Unul va pleca din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Pitesti - Valcea - Caciulata iar celalalt pe ruta Sibiu - Caciulata. Inscrierea se face prin preluarea cu copy/paste a ultimei liste si adaugarea numelui si a unei initiale din prenume. 19 locuri pt microbuzul de Bucuresti, 7 locuri pt cel de Sibiu. Ii rog mult pe cei din Bucuresti si de pe traseu sa se orienteze spre acest mod grupat de venire!
Microbuz Bucuresti
1.
Microbuz Sibiu
1.
DCM:
As vrea sa stiu pina cind ma mai pot inscrie la aceasta actiune ? M-am tot uita la pozele din anii trecuti, la ghetele/picioarele care le am ... si parca m-am decis ... dar mai astept un ghiont.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă