Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumul florilor spre Gradina Zanelor. Cozia 7 - 10 mai 2015

<< < (4/14) > >>

dianna:
Eu inca nu m-am inscris, imi mai fac niste calcule pana saptamana viitoare, dar nu m-ar incanta prea tare daca ar trebui sa vin cu masina mea pana acolo… desi cu Adriana s-ar putea iar sa nici nu ne dam seama cand am si ajuns  ;D si in plus face niste sandvisuri cu somon foaarte bune…  :)

admin:
Vedem saptamana viitoare. Acum cred ca toata lumea este cu gandul la oua rosii si cozonaci si asteapta cu nerabdare sa vada ce le va aduce ...iepurasul.

Nasabv:
Microbuz Bucuresti

1. Adriana A.
2. Angela N   :happy:

dianna:
Microbuz Bucuresti
1. Adriana A.
2. Angela N
3. Diana M

Deci gata, m-am inscris, dar citind mai cu atentie...

--- Citat din: admin din Duminică, 26 Octombrie 2014, 18:01 ---trecem asa cum spuneam 2 praguri, din care unul are un anumit grad de pericol pt cei care au vertij. Se poate ramane insa acolo. coborarea se face pe aceiasi poteca.

--- Terminare citat ---

...ma gandesc ca daca e cu vertij s-ar putea sa am ceva emotii, asa ca daca ma blochez va rog eu sa nu ma lasati sa ma miorlai si sa fac fitze, da ? ca in niciun caz nu ma gandesc sa raman acolo in pragul ala :)

ileana_b:
Si eu m-am inscris, am luat si biletele de tren, dupa cum am discutat, la ducere pe 7 mai cu coborare la Pausa H (banuiesc halta) la ora 14,10 si la intoarcere din  Calimanesti pe 10 mai la ora 14,27.
Multumesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă