Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pasi in zapada 30 ianuarie - 1 februarie 2015
dianthus:
Salutari!
Din cele citite am inteles ca, pentru a merge cu microbuzul, trebuie sa ma inscriu pe o lista. Daca e cea de mai sus, o completez:
1.Anisoara C.
2.Florin I.
3. Viva
4. Otilia O.
Daca nu, unde o gasesc?
Trebuie sa vin in Bucuresti? ... Sau pot urca din Pitesti?
admin:
Da, o sa deschidem o lista de transport, dar dupa Revelion. Un microbuz va pleca cu certitudine din Bucuresti, pe ruta Pitesti - Valcea - Sibiu. Deci cine se afla pe aceasta ruta va putea sa se inscrie, dupa 4 ianuarie la acel mijloc de transport.
Dianthus o sa poti urca in Pitesti, asa cum oricine se afla pe ruta se poate conecta la microbuz. O sa va dau din timp toate detaliile soferului si masinii.
admin:
Azi am transmis un newsletter referitor la aceasta prima excursie din 2015. Am inclus si propunerea lui Laurentiu de a se ramane cateva zile in zona pentru schi, bineinteles cine doreste acest lucru. Este ex-program.
Daca vor fi mai multi care doresc sa schieze, inevitabil o sa se modifice partea de organizare transport. Functie de numarul celor care aleg sa ramana la schi si a celor care vin din tara, o sa fac o modificare in oferta, nemaincluzand transportul in tarif. Daca sunt mai multi cei care vin din tara si la fel daca o parte semnificativa a celor din Bucuresti opteaza pt a ramane, nu-si mai are sens transportul pana la destinatie in tarif.
Pt cei care merg dus si intors Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiel dupa programul excursiei, o sa inchiriez un mijloc de transport cu o capacitate si un tarif corepunzator numarului. Si ca de fiecare data impartim pretul la numarul de inscrisi.
Ramane doar transportul zonal, adica Sibiel - Paltinis dus si intors intr-o zi si Sibiel - Agnita pt Festivalul Lolelor in alta.
Pare un pic complicat, dar nu e...Asta este una dintre specializarile mele, logistica, asa ca nu va fi greu sa organizez transportul... :) Trebuie doar sa stiu cine doreste sa ramana la schi si cine vine din tara. Daca scoatem transportul din tarif, pretul o sa fie in jur de 375 RON. Luati-l ca reper, in special cei care veniti din tara.
O sa am rugamintea sa-mi comunicati aici sau pe Email daca intentionati sa ramaneti la schi si daca veniti din tara sau cu microbuzul de Bucuresti.
admin:
Sper ca acesta sa fie decorul care o sa ne astepte... :)
La fel cum am procedat si anul trecut, cu doua zile inainte am sa merg pe fiecare dintre cele doua trasee pt a ma asigura ca totul este ok...
Viva:
Buna Gigi si La multi ani!
Ziceai ca i trimis mail cu modificarile aferente- transport, schiat...
Nu am primit nimic. Ai putea te rog sa verifici daca mi-ai trimis si mie... multam
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă