Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pasi in zapada 30 ianuarie - 1 februarie 2015
admin:
La multi ani! Da, am trimis un newsletter dar nu am cum sa verific. Este transmis catre 6300 de adrese, toti cei care sunt inscrisi in SC. Este posibil sa fi inregistrata cu o adresa ce are o greseala, este suficient o litera sau o liniuta pt ca sa nu ajunga.
Ti-am transmis un fw cu newsletter-ul.
Viva:
merci, am primit! :)
admin:
M-am uitat peste lista de inscrisi si vad ca multi veniti din alte zone decat Bucuresti. Pt a face lucrurile mai clare si a nu produce neintelegeri, mai ales ca am observat multe nume noi, fac de pe acum modificarile:
- pt cei din Bucuresti ramane tariful de 485 RON in care este inclus transportul.
- pt cei din tara tariful este de 375 RON, dar transportul pana la destinatie nu intra in tarif.
Transportul zonal ramane la toata lumea inclus in tarif.
Aceste modificari vor fi operate si in oferta de pe forum si de pe site.
Mia Mia:
Bun gasit si La Multi Ani ! :)
Vreau sa intreb daca mai sunt locuri si cum se poate ajunge din SB la Sibiel pentru cei care vin din afara Bucurestilor?
Multumesc anticipat!
admin:
La multi ani! :)
Mai sunt locuri, iar de la Sibiu la Sibiel ajungeti cu mine. O sa stabilim o ora apropiata pt cei care vin cu trenul sau autobuzul si am sa va astept.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă