Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pasi in zapada 30 ianuarie - 1 februarie 2015
admin:
Am inteles acum intrebarea ta...Era vorba de o zi din excursie, nu de ziua de 2.02. Incerc sa-ti raspund desi nu prea stiu cum sa te indrum daca nu-ti place zapada...Dificil atunci sa gasesti o alternativa drumetiei sau schiului...Noi o sa plecam la Paltinis, asa este programul. De acolo incepe drumetia...Ai avea ca alternativa o plimbare prin statiune...nu stiu ce sa zic... ::) In Sibiu ai avea mai multe de facut, dar nu stiu daca ai cu ce ajunge, nu stiu sa existe mijloc de transport in comun pana in oras. Este posibil, ar trebui sa verifici...Daca nu, doar la pensiune...dar cred ca nu de aceea vii pana in Marginimea Sibiului... :)
florin69:
1.Anisoara C.
2.Florin I.
Viva:
1.Anisoara C.
2.Florin I.
3. Viva
admin:
Ma uit in spate la inscrieri si vad ca s-au strans deja in jur de 15 participanti...
Zapada sa fie, ca restul va fi fain...Tuica si vin fiert, sanie trasa de cai, plimbare in Oncesti pana pe Vf Batrana si cireasa o sa fie Sarbatoarea Lolelor, care este ceva inedit pentru toti cred...Nu stiu cati dintre voi au vazut o astfel de sarbatoare de strada a unei intregi comunitati..., sa ca va fi ceva nou si interesant...Acolo niste gogosi si henclesh...
ggabibadea12:
Buna dimineata !! Datorita unei schimbari de program, as dori sa retrag intentia de a participa la actiune . Multumesc pentru intelegere . O zi buna !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă