Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - insula eternei primaveri. Excursii si sejur 8 - 16.09.2015

<< < (15/18) > >>

admin:
Va aduceti aminte de seara de fado? Poate asta va improspateaza un pic din ce ati avut ocazia sa ascultati acolo:

! No longer available

Am cumparat in seara aceea discul ei, al Alexandrei Sousa. L-am ascultat de cand am ajuns acasa de vreo 20 de ori...Lucrez la calculator si ascult...Una dintre melodii am gasit-o pe youtube:

! No longer available

Locul acela, seara aceea la Funchal cred ca a schimbat mult din perceptiile voastre despre muzica fado. Si la fel s-a intamplat cred si cu cei cu care am fost in Alfama, in Lisabona. Mai ales ca au avut ocazia sa asculte explicatiile unui ghid exceptional, la Museu de Fado.

MAC:
 Inainte de a merge in Madeira,am citit despre restaurantul Sabor a Fado,si am sperat sa ajungem acolo.A fost sa fie.
M-au surprins vocile puternice,sa servesti si sa cinti...Mi-ar fi placut sa inteleg si povestea.O seara cu fado si vin de Madeira
pe care eu as mai fi prelungit-o.Discul  Alexandrei Sousa,inca n-am avut timp sa-l ascult.Deh,toamna si legumele ei...

totoescua:
La iarna o sa ne uitam la filmulete si la poze , sunt fericita ca anul acesta am ajuns in Portugalia , oricat mi-ar fi povestit cineva sau as fi citit pe net nu-mi puteam imagina minunata Portugalia , te cuprinde o nostalgie despre tot si despre toate .

MAC:
 Am fost in atatea locuri in cele sapte zile de Madeira,incat daca nu ar fi pozele n-as putea sa-mi pun in ordine amintirile.
O sa incep cu Funchal,capitala Madeirei .Am avut norocul sa stau la etajul zece al hotelului,asa ca de pe balcon am avut
o priveliste extraordinara asupra orasului si oceanului.

MAC:
Primul contact in Funchal a fost cu piata Mercado dos Lavradores,o spectaculoasa piata de peste,fructe,legume.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă