Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madeira - insula eternei primaveri. Excursii si sejur 8 - 16.09.2015
Rentzi:
Gigi ai trimis cumva un email catre participanti ? Eu nu am primit nimic !
admin:
Nu, nu. Aici am scris ca nu am cum sa trimit. Oricum noi trei, noi doi impreuna cu Iulia ramanem la Lisabona.
admin:
Timpul a trecut in zbor ...dar sper ca n-ati uitat...Toate au fost la vremea lor...atat de minunat! M-am jucat un pic pe Phoenix...
Pt mine este o seara cu tras de linie la Portugalia - pot privi acum doar in urma, la Lisabona, Porto, Cascais, Nazare, Obidos si la cele doua paradisuri din Atlantic: Azores si Madeira. Grozave locuri! Nu stiu inca pe care o sa le revad curand, nu stiu cand si daca o sa mai fie in planurile de vacanta pe care vi le propun...Depinde de multe lucruri - in primul rand de timpul pe care o sa mi-l aloc anul viitor pt actiunile Singles Camp, apoi de noile destinatii si nu in ultimul rand de perceptia mea asupra raportului efort/tinta/reusita. Si voi munciti si voi stiti cum este, conteaza mult sa-ti vezi rezultatul...Acum sunt foarte obosit, nu prea pot sa-mi fac pareri, sa evaluez pana nu ma odihnesc si lucrurile se aseaza in "rafturi"...Ce pot face acum este doar sa ma bucur ca totul s-a sincronizat perfect, avioane, mijloace de transport, hoteluri, ghidaje. Deci dpdv tehnic nu pot decat sa multumesc stiti voi Cui si nu doar pentru asta ci si pt vreme. Chiar daca pe ici pe acolo a fost cate un strop, cate o pala de vant, in ansamblu vremea a fost ok. Nu am prins calduri nebune, nu am prins ploaie care sa anuleze din program...
Nu o sa pot scrie nimic, nu am cand sa va arat poze, filmulete, nu am timp sa descriu locurile minunate prin care am trecut. Parcurgand pozele am realizat in cate am umblat, cate am vazut...Si de cate ne-am bucurat. :) Din pacate au ramas doar imagini si amintiri. Si sper prietenii.
Acum transmit fotografiile facute de mine, puteti sa corespondati in grup, sa schimbati intre voi poze, filmulete...
MAC:
Multumesc pentru poze,Gigi.Sa-mi regasesc reperele si transmit si eu pozele facute de mine.
Dar,nu am lista cu participanti si adresele de email. :)
admin:
Email-ul transmis de mine este in grup. Se numeste Madeira 2015, gasesti acolo toate adresele.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă