Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - insula eternei primaveri. Excursii si sejur 8 - 16.09.2015

<< < (16/18) > >>

MAC:
Cativa pasi prin Roua de Santa Maria,o straduta care se remarca prin usile pictate.Aici am baut primul pahar de poncha,bautura
traditionala din Madeira.Intampinata cu retinere la inceput,dupa alte incercari pe parcursul excursiei as zice ca a placut.
Tot aici, eu si colega mea de camera am luat ultimul pranz din Madeira,stropit cu ultimul pahar de poncha si vin de Madeira. :thumbup:

admin:
Foarte faine pozele Mihaela, excelente! Si multumesc pt feed-back-ul tau in imagini si explicatii...Wellcome in Golden Club Singles Camp!  :dance: *|* :dance:

MAC:
Multumesc,Gigi.
Mi-a placut Madeira.Si tare mult Funchal,cu vechi si nou,cu strazi mai largi sau stradute mici,chiar foarte mici,gradinile cu vegetatie
luxurianta,Sabor a Fado,serile de pe terasa de la Ritz.Un Funchal cald si calm.
O sa continui plimbarea prin Funchal,pe faleza spre port si zona centrala.

MAC:

codrina:
 *|* *|* *|*o excursie extraordinara...peisaje de vis...chiar spectaculoase.....locuri frumoase.....organizare perfecta.... :thumbup:.( una dintre calitatile pe care eu o apreciez foarte mult la Gigi)....de grup ce sa zic....compact si dupa parerea mea fffff cumintel....

este o excursie pe care o recomand din tot sufletul....

inca nu am reusit sa trimit pozele...o voi face....sunt pe repede inainte..ca sa zic asa...ma pregatesc pentru Croaziera....relaxare totala....sorel...apa...si mai vedem...

O seara buna tuturor....membrilor SC..si sa ne revedem/vedem...cu bine

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă