Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - insula eternei primaveri. Excursii si sejur 8 - 16.09.2015

<< < (7/18) > >>

Onuta:
Buna seara :)

Abia astept sa va cunosc.
Fotografiile sunt faine. Abia astept realitatea !

O seara buna!

admin:
Buna dimineata Onuta! Fotografiile nu pot arata nici 10% din ceea ce vezi acolo...Am luat doar imagini secventiale, nu am reusit sa surprind intreg cadru...Panoramele de la Pico de Areiro si de Balcones cel putin sunt imposibil de descris sau de transpus intr-o imagine 2D. Eu cand am ajuns sus si am vazut ceata aceea deasa care statea nemiscata in vale si doar cate un varf care intepa albul si cerul am ramas efectiv uluit...Nu am vazut pana atunci ceva atat de frumos. Am umblat pe munti nu sute de zile, poate sunt peste o mie - dar niciodata n-am vazut un astfel de efect.

Ceea ce este impresionant acolo e verdele...Dafinii sau laurii cum se mai numesc sunt tot timpul verzi, apoi toata vegetatia aceea care se dezvolta fantastic, intretinuta de umiditatea unui petec de pamant inconjurat de ape...

Onuta:
Multumesc frumos, Gigi.
Am speranta ca nu se mai intampla nimic neplacut anul care vine si sa pot participa la actiunile organizate.
Acum 3 ani am iesit aici in Bucuresti la 2 sau 3 intalniri, dar in excursii nu am mai ajuns.

Un An Nou excelent, plin de sanatate si multe excursii!

Cu mult drag!

Liliana Tudorache:
Se pare ca am fost inspirata cu Maramures si Madeira.  LA MULTI ANI tuturor "SINGLES" si celor care "au grija" de noi. Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune.   :thumbup:

Monicuta:
In seara aceasta am cumparat cateva fructe exotice .
Despre unul am citit ca a fost preferat de Ernest Hemingway in singura si scurta vizita in Madeira, 1954.
Oare care credeti ca este ? Un indiciu : l-am achizitionat de la Kaufland.
Inca nu l-am gustat deoarece nu prea cred ca e copt suficient. Vom vedea. :magic:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă