Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Portugalia si sejur la Cascais 29.08 - 06.09.2015
admin:
Codrina, fa te rog inscrierea la aceasta excursie. In felul acesta ai prerezervat unul dintre cele 3 locuri. Discut cu Samiza si in situatia in care in cele 2 saptamani nu ajungem la 12 rezervari ferme pt croaziera, in situatia ta facem switch-ul de avansuri. La Croaziera inca nu am luat bilete, am asteptat confirmarea formarii grupului. Asa ca daca se anuleaza nimeni nu pierde ceva, nici agentia, nici cei 4 care au achitat. Noroc ca am avut un feeling...
IuliaT:
Arata foarte bine autocarul...abia astept
:flori:
alina valeria:
Buna, tuturor!
M-am inscris si eu pentru aceasta vacanta si sper sa primesc mesajul de confirmare.
Sunt impresionata de tot ceea ce faceti, de modul de organizare, de prezentare.
Va felicit si abia astept sa ne cunoastem!
Numai bine!
Alina
admin:
Buna ziua Alina! Si bine ai venit! Multumesc de apreciere si sper sa ne cunoastem cat de curand! Nu-ti pot da eu confirmarea rezervarii, tot ce stiu de la Samiza este ca mai astepta un raspuns si care nu stiu cat de legat este de inscrierea ta. Dar cu siguranta in urmatoarele doua-trei zile, dupa ce primeste raspunsul, totul se va clarifica.
alina valeria:
Iti multumesc, Gigi, pentru raspunsul prompt!
Astept cu interes raspunsul Samizei si sper sa fie unul pozitiv, pentru ca imi doresc tare mult aceasta vacanta.
Pana atunci,
Toate cele bune!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă