Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Portugalia si sejur la Cascais 29.08 - 06.09.2015

<< < (6/15) > >>

IuliaT:
E mult mai buna varianta cu autocar :)
:flori:

admin:
Fara indoiala ca in situatia unui grup de 20 de persoane este nevoie de un grupaj mai bun decat cel ce se poate realiza calatorind cu metroul si taxiul. Eu sunt partizanul contactului cu oamenii obisnuiti, nu doar cu interfetele turistice. Asta am si invatat la cursurile cu americanii...sa determini grupul sa "descopere" realitatea unui oras, nu doar sa "sara" dintr-un obiectiv in altul. Cei care ati fost cu mine stiti ca asa prefer si asa procedez. Dar in cazul acesta, e un pic cam greu sa organizez si sa conduc grupul prin statiile de metrou, sa ma asigur ca nu se pierde nimeni...Si se pierde si mult timp asa...Cand suntem 7 - 14 e ok, e simplu si pt mine si pt voi....cu o ciupilica sau o sapca colorata pe cap ma recunoasteti usor si ma puteti avea permanent in "vizor"...

Majoritatea mi-au raspuns pe Email, ceilalti se pare ca inca nu au citit, dar este clar ca nota este una "pro". Asa ca am sa fac demersurile pt inchiriere si dupa ce am toate confirmarile de la firma de transport, am sa modific si pe site programul, in forma noua, cea condensata.

admin:
Am primit raspunsuri pozitive de la aproape toata lumea, cativa sau n-au citit sau nu au avut timp sa raspunda...Era perfect daca primeam semnale de la toti, dar pt ca azi trebuie sa dau un raspuns companiei de transport, nu mai pot astepta...Asa ca la  servicii incluse o sa apara, transferurile dintre obiective facute cu autocarul si de asemenea excursia la Sintra si Cabo da Roca, iar la tarif in plus inca 37 EUR.

Nu fac modificarile azi, pt ca urmeaza sa comunic si tariful actual, determinat de o noua scumpire a biletelor de avion. Cei care deja au achitat avansul evident ca nu sunt influentati, discutia este pt cei care se mai inscriu.

Am primit la solicitarea mea doua fotografii cu autocarul cu care urmeaza sa ne deplasam 5 zile...Asa cum va spuneam are 32 de locuri, iar noi o sa fim 20...Spatiu suficient si confortabil in special pt cei care vor sa se mai intinda... :)

admin:
O tara care-mi place tare - tare mult...Atat de mult ca anul acesta o sa-mi petrec cu voi aproape o luna acolo...Lisabona, Porto, Madeira, Azores, Cascais, Estoril, Cabo da Roca, Obidos, Nazare, Alcobaca, Batalha, Fatima...

www.youtube.com/watch?v=jUd-_WkFd7I

codrina:
Buna dimineata

Cred ca as fi interesata de aceasta excursie in situatia in care Croaziera din Turcia se va anula. Nu stiu cum sa procedez... |o

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă