Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Portugalia si sejur la Cascais 29.08 - 06.09.2015

<< < (8/15) > >>

Stefi:
Servus!
Sunt de acord cu transportul cu busul si vreau sa vizitez toate obiectivele :).
Ma bucur ca pot pleca in aceasta excursie :) :) :).
Seara faina

alina valeria:
Buna seara, tuturor!

Ma bucur pentru tine, Stefi!
Si eu astept raspunsul privind participarea mea la aceasta excursie. Sper sa fie unul pozitiv, astfel incat sa ma pot alatura voua si, astfel, sa ne cunoastem.

Toate cele bune!

simo arad:
Servus Gigi,
Bine ai revenit, ma bucur sa citesc ca a fost, ca de obicei, o excursie super  :applause:. Stiu ca urmatoarea ta destinatie este Azore, dar eu nu pot decat sa ma gandesc si sa astept cu nerabdare vacanta in Portugalia. Incerc sa-mi organizez deplasarea Sibiu - Bucuresti si retur, de aceea te intreb daca ai un loc si pentru mine in masina cu care mergi tu :help:??!!

admin:
Servus Simo! Sa stii ca nu merg cu masina, am sa plec la Bucuresti cu o zi inainte cu autocarul de 16.15. Eu raman in continuare la Lisabona, nu ma intorc la Bucuresti. Sa las masina pana ma intorc din Madeira e prea mult...

simo arad:
Am inteles. O sa studiez si eu varianta ta, cu autocarul si cazare o noapte la plecare si o noapte la intoarcere la un hotel in apropiere de aeroport. Ai cumva o varianta de cazare, o recomandare, daca ai mai stat, aproape de aeroport?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă