Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Portugalia si sejur la Cascais 29.08 - 06.09.2015

<< < (5/15) > >>

admin:
Multumesc pentru incredere!  :flori:

Si pentru o seara frumoasa...portugheza un filmulet gasit pe youtube si care mi-a placut mult.

www.youtube.com/watch?v=lm5M8tgvhd8

O sa vedeti tot ce apare in filmulet...Doar o plaja n-am recunoscut-o, am senzatia ca e la sud de Lisabona, spre Setubal si pe acolo nu trecem. In rest TOT!

admin:
Unul dintre obiectivele acestei vacante circuit + sejur, este Manastirea Batalha cu Capelele Neterminate. O minunatie arhitecturala un amestec armonios de gotic tarziu si stil manuelin, o dantelarie in piatra cum foarte rar se poate vedea. Documentarul va prezinta aceasta perla ramasa din pacate nefinalizata din lipsa de fonduri si mesteri...

www.youtube.com/watch?v=V1nYh6iRDPs

admin:
Asa cum va spuneam vreau, in conditiile in care ne-am strans un grup destul de mare, sa renuntam si in primele doua zile la transportul in comun si cu taxi. Asa este prins acum in oferta, dar era posibil in situatia unui grup de pana la 14 persoane, dar cum ne-am tot marit - imediat ajungem la limita maxima, la 20 - asa cum explicam intr-un mesaj anterior, ne va lua mult timp si va fi si destul de greoi.

Incep cu cea ar fi costat inconditiile in care se mergea cu transport public + taxi, apoi va prezint ceea ce am obtinut ca tarif minim de la firma de transport cu care lucram acolo:

deplasarile in Lisabona:
in prima zi: hotel - Belem si Belem -Castelul San Jorge = 6 EUR 
in a doua zi: hotel - Parcul Natiunilor, Oceanarium - Praca do Commercio = 6 EUR
excursie optionala la castelul de la Pena Sintra  si Cabo da Roca - cel mai vestic punct al continentului = 19 EUR
Total = 6 + 6 + 19 = 31 EUR

in varianta miniautocar 32 locuri (noi o sa fim 20 de persoane):
prima zi:  Hotel Altis 4*- Belem
14.30 - Belem - hotel
15.30 Hotel - Praca de Commercio

a doua zi:
Hotel Altis - Sintra (3 hours) - Cabo da Roca (1 1/2) - hotel 15.00 (1/2 hour) - Praca de Commercio (16.00)

Cost total = 745 EUR

Se imparte la 20 de persoane cati suntem in total si practic de fiecare ar fi: 37 EUR

Diferenta in plus este de doar 6 EUR, dar se castiga o jumatate de zi prin condensarea programului (optionala cu Sintra si Cabo da Roca o sa fie in a doua zi, nu in timpul sejurului). Sper ca toata lumea este de acord, cu aceasta inchiriere, am sa va transmit celor care aveti rezervare la acaesta excursie si un Email informativ.

admin:
Trebuie sa anunt si pentru aceasta excursie ca suntem f.aproape de inchiderea rezervarilor. Mai erau 2 locuri, s-a mai anuntat cineva ca ar dori, a ramas deci un loc.

admin:
Am transmis tuturor celor inscrisi un Email informativ. Contine mesajul de pe forum de acum cateva zile referitor la concentrarea programului in primele doua zile prin inchirierea unui minibus.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă