Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry&Cooking Camp Bran/Predelut 28 30 noiembrie 2014
admin:
In primul rand nu gasesc weisswurst din ala' original...Ce am incercat de la noi, n-are nici o legatura...cu ce gasesti in Bavaria...Iar mustarul la fel, este unul special, nu se face la noi, e folosit doar la weisswurst. Cel de Tecuci e renumit, cel putin reteta originala. In tineretile mele de en-gross-ist chiar aduceam de acolo. Era o familie, doamna fusese inginera sefa parca, nu-mi mai aduc aminte cum ii cheama...Dar era tare, tare bun...Din pacate piata este invadata acum de mustar ...groaznic... :-X Am tot luat ba knorr, ba pepe, ba nu mai stiu cum, dar degeaba...Am scos acest aliment de pe lista...
Nu promit dar incerc sa aduc weisswurst din Munchen, asa de gust...Trebuie sa vorbesc cu Samiza sa le spuna baietilor de pe linie...
Rentzi:
Gigi, dar cine va toca putina aceea de varza murata necesara pentru tot grupul? Noi toti... :oops:
Hei, toata discutia asta e mai mult o gluma generata de contextul socio-politic actual. :angel:
Nu te abate de la planul initial - lasa lucrurile sa decurga normal.
admin:
Microbuzul care va pleca din Bucuresti, vineri 28.11.2015 ora 10.30 din statia AGIP Pacii are numarul:
B-249-NEW
Sofer: Ilin Jenicu 0748.111.962
Am rugamintea ca toata lumea sa vina la ora 10.15, astfel incat sa nu se astepte pentru cineva intarziat. Luati-va toate masurile sa fiti convinsi ca ajungeti la timp. Tin mult la punctualitate si vreau ca lumea sa plece de acolo vesela. nu iritata...Ora 10.30 va fi de plecare.
Nu sunati soferul decat in situatii cu totul si cu totul speciale. in nici un caz sa-l intrebati pe unde trece spre punctul de intalnire...
Cred ca in linii mari am dat toate informatiile necesare, zilele urmatoare o sa ma ocup de aprovizionare si am sa fiu mai putin in on line.
Karmen Rodika:
Dl Candea, va rog frumos un singur amanunt as mai vrea sa stiu..ora sosirii la bucuresti la intoarcere..cum vin din Mangalia, trebuie sa pot sa imi cumpar biletul din timp pentru ruta Bucuresti - Mangalia..va multumesc frumos..
monica.ciobanu:
Buna ziua!
doresc sa ma inscriu si eu la transport pt iesirea de la Bran, dus intors
sper ca mai sunt locuri
de asemenea as dori sa stiu. aproximativ ora de intoarcere duminica.
Va multumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă