Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry&Cooking Camp Bran/Predelut 28 – 30 noiembrie 2014

(1/32) > >>

admin:
Excursie la Bran. 28 – 30 noiembrie 2014
- cazare 2 nopti in camera dubla
- mic dejun – 2 zile.
- grill pt cinele de vineri si sambata                                                                                                                                                                                                     - pranz sambata - ceea ce se gateste impreuna cu bucatarul profesionist (materia prima si ingredientele vor fi puse la dispozitie)
Transport organizat Bucuresti – Bran si retur, pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Campina – Sinaia – Bran. Tarif: 100 RON, neinclus in pretul excursiei Plecarea din Bucuresti: vineri 28 noiembrie ora 10 .00
Scop: aceasta tabara tinteste acomodarea celor noi cu ceea ce inseamna Singles Camp, este o ocazie foarte buna de cunoastere, de intalnire noi - noi si noi - vechi. Locatia ofera prin intimitatea ei toate conditiile, constituie un excelent cadru, Branul este o zona superba, in toate anotimpurile. Aveti tot concursul meu, am sa stau pe toata perioada taberei, o sa incerc sa fiu o a doua gazda acolo.
Programul acestei actiuni va fi unul lejer, indreptat mai mult spre socializarea grupului. O sa aduc proiectorul, vizionam filme si fotografii facute in actiunile Singles Camp, iesim impreuna si vizitam Castelul Bran, iar functie de vremea de afara, o sa incercam si o drumetie montana in zona Magura. In 2013 am avut o vreme superba, asa ca speram sa repetam excursia noastra la fereastra Magurii.
Orarul de vizitare a Castelului Bran:
Luni 11:00-18:00
Zilnic 9:00-18:00
Tariful de intrare este 15 Ron/persoana.
O sa fie prezent un bucatar profesionist cu ajutorul caruia se vor gati sambata la pranz, cu concursul vostru 2 preparate, unul arabesc si unul frantuzesc.
Seara grill in curtea pensiunii, pentru cei mai putin "carnivori" - legume la gratar, salate etc. Prilej de stat in aer si de povestit la foc. O tuica fiarta, un vin fiert si un pahar "de vorba".
Sper ca dupa cele 3 zile, sa va intoarceti acasa cu experienta a unor clipe frunoase, cu noi prietenii, relaxati si mai optimisti.
Detalii despre locatia in care o sa stam cele doua nopti:
Situate in Bran, Predelut, la numai 1 km de Castelul Bran, intr-o zona retrasa si foarte linistita, inconjurate cu mult spatiu verde, rau, si o priveliste deosebita a panoramei muntilor Piatra Craiului si Bucegi, Pensiunea Casa Gobbel si Vila Gobbel, ofera urmatoarele servicii:
Casa Gobbel pune la dispozitia clientilor 28 de locuri de cazare dispuse in:
- 9 camere duble, spatioase cu baie proprie si balcon;
- 1 camere cu 10 locuri si baie proprie (are sa fie folosita doar pt 2 persoane)
- toate camerele sunt dotate cu cabina de dus si TV cablu;
- mobilier din lemn masiv;
- living spatios cu semineu si TV;
- sala de bar cu masa de biliard si darts;
- sala de mese cu o capacitate de 30 de locuri;
- bucatarie complet utilata;
- terasa cu o capacitate de 50 de locuri;
- parcare privata pazita.
Vila Gobbel ofera turistilor 11 locuri de cazare dispuse astfel:
- 5 camere duble cu baie proprie si TV cablu;
- 1 camere singel cu baie proprie;
- living spatios cu semineu si TV cablu;
- sala de mese cu o capacitate de 15 persoane;
- bucatarie complet utilata;
- terasa;
- parcare privata pazita.
Inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro la Rezervari sau pe office@singlescamp.ro
Plata se face in contul SC Bon Voyage srl Sibiu. Email: samiza@bonvoyagesibiu.ro

stan ana:
Se pare ca iar nu am prins locuri libere anul asta...vara...ce bine ca aveti excursii si in toamna. vin si eu la cooking camp. nu am inteles insa, bucatarul e un tanar francez sau arab? ;)

admin:
Doar doua locuri la aceasta excursie...

cristinaB:
Avand in vedere ca veniti aici la mine in zona, cu siguranta o sa va fac o vizita! Dar..pana atunci sa ne bucuram de vara....

admin:
Numarul participantilor s-a extins pana la 28. Au mai ramas doar doua locuri libere

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă