Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry&Cooking Camp Bran/Predelut 28 – 30 noiembrie 2014

<< < (24/32) > >>

andrew:
....și ..Bună seara tuturor!

admin:
Lista refacuta, este cred insa incompleta, mai sunt persoane care vin din Bucuresti si este posibil sa se decida. Am rugamintea sa-mi transmita daca doresc sa calatoreasca pana la Bran si retur cu microbuzul organizat. Trebuie sa transmit firmei de tranport tabelul de imbarcare.

1.Laurentiu M
2.Carmen T
3.Florentina I
4.Carmen O
5.Lorena T
6.Aurora B
7.Brandusa B
8.Maria M
9.Florin T
10.Gina L
11.Valentin V
12.Giana P
13. Mihaela P

Ora de plecare din Bucuresti va fi 10.30. Deci vineri 28 noiembrie 2014 ora 10.30.
Locul de imbarcare: Bucuresti, Statia de benzina AGIP Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu 194)
Urmeaza ca saptamana viitoare sa comunic numarul auto al microbuzului.

Pt cei care calatoresc din alte parti si cu masinile personale, destinatia este: Pensiunea si Vila Gobell, Str. Bisericii, Nr. 89, Predelut, 507025 Bran, România

Lista plecarii din Sibiu:

1.Samiza Cindea
2.Gigi Cindea
3.Dora Cretiu
4.Simona P
5.Iliuta - bucatarul
6. Gabriela P

Rentzi:

--- Citat din: admin din Luni, 17 Noiembrie 2014, 15:14 ---Hai ca n-am asteptat degeaba!  :dance: *|* :thumbup: Si vorba unui prieten bun de aici din Sibiu: "N-am avut timp sa ma bucur prea mult, ca am fost ocupat cu despachetatul..."  ;D ;D ;D

Sa revenim la ale noastre...Am discutat cu Iliuta, bucatarul care a fost si anul trecut la Bran. Si am ales pt Cooking Camp:

Antreu: Tigaie picanta: piept de pui, file de porc,carnaciori, ceapa, ardei gras, sos de rosii, peperoncino
Fel de baza: Portofel de piept pui cu rosii uscate si feta. Invelit in pacenta si sos de branza
Garnitura: legume frantuzesti la tigaie (sparanghel, morcovi. telina, ceapa, ardei, dovlecel, mar)                                   

--- Terminare citat ---

Gigi ma gandeam, ca tot am despachetat, la un meniu mai sofisticat - asa mai specific momentului acesta deosebit - cu arome subtile, ceva de genul:  :D

Gebackene Sauerkraut mit Schweinefleisch, Weißwürste und warme Brötchen. Viel Bier und einem Glas Wein. Wir können mit einem Tzuica zu starten.  :faint:

Mmmmm.... Alles gut? Ja? Ja?, JA!

Adica: Niste varza murata(calita) cu ciolan, la cuptor, pana se face soriciul crocant :applause: carnati si chifle calde.... Multa bere si ceva vin. La inceput o tuica, eventual fiarta daca e frig....  :thumbup:

Cine este de acord? E cineva impotriva? Se abtine cineva? Votat Pentru cu 99,99% !!!
Luati cu voi digestivele, fermentii si enzimele care stiti ca va ajuta sa invingeti...

Ce zici Gigi, se poate? (macar Vineri dupa amiaza?)

admin:
Auleu ce pofte ai Rentzi! Ti-a trezit sasu' cheful de specialitati bavareze?  ;D ;D ;D

Lasand gluma la o parte, ideea este sa se gateasca impreuna... :) Nu sa facem ceva care nu necesita prelucrare... Se curata ceva, se taie, se portioneaza, astfel incat sa se dea ocazia de a povesti si interactiona  in timpul asta...Asta e fun si interesant... La ciolan la cuptor nu poti sa faci nimic in colectiv... ::) Weissvurste doar se fierb, iti aduci aminte in Austria, mai au nevoie dupa ce ii scoti din oala doar de mustar dulce... Si nu gasesti in tara asa ceva...Eu sunt un impatimit, retii cred ca peste tot asta ceream....Am cautat si pe aici, dar ceea ce se incearca nu seamana deloc cu ce fac bavarezii...

Pt vineri...hm ar fi o idee...Dar nu stiu cum arata cuptorul, cat e de mare...Acolo este o bucatarie utilata turistic, nu profesional, deci ma indoiesc sa gasesc un cuptor cu mult mai mare decat unul casnic. In  care in nici un caz nu cred sa incapa 30 de portii...Ce putem face este sa facem ceva combinat, grill si ceva la cuptor...Dar vezi ca vineri noi baietii suntem de servici... ;D ;D ;D Asa ca vezi pana atunci de reteta la ciolan... ::) Pt mine e un pic mai greu ...Si prefer sa fac ce stiu, adica afara la grill...Acolo sigur este si tuica fiarta...Ca de, daca e frig...trebuie sa ne incalzim...

Facem si vin fiert cu scortisoara si batoane de vanilie...Asa ca cine are vin de casa potrivit pt fiert...e bine primit...Eu aduc ceva rose...

Florin1968:
Buna seara, tuturor ! Gigi, din ce ai postat, eu am inteles ca nu gaseai mustar dulce ?
Pai sa ma interesez, ca doar nu avem in Tecuci degeaba un Festival al Mustarului, care e brandul orasului ! Sau nu am inteles eu bine, si tu cereai altceva ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă