Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parcul Cozia in culori de toamna tarzie 22 - 25 octombrie 2014

<< < (5/10) > >>

Ana Maria:
Ar fi binevenit transportul organizat, cu microbuzul! ::)  *|*  Slava Domnului, niciodata nu am avut probleme in nicio excursie SC!  :thumbup:

In cazul in care nu se justifica inchirierea unui microbuz pe ruta Bucuresti - Caciulata, as vrea sa intreb daca este cineva care vine cu autoturismul sau din Bucuresti si care ar putea sa ia 2 persoane (pe mine si prietena mea, Oana) - fireste, am imparti cheltuielile pentru drum!  :)

Sa aveti o zi insorita si minunata!  :flori:

adiisp:
Daca nu se ofera nimeni cu autoturismul, eu voi face in felul urmator.
Bucuresti - Calimanesti: IR 1521 ora 9:45 Gara de Nord, ajunge la 14:01. 62 lei.
Calimanesti Caciulata: autobuz 14:37. 2 lei. Sau pe jos! Adica nu sunt decat 3 minute cu autobuzul? What? Ce sa ma mai complic!
http://www.autogari.ro/curse?pid=613&did=19300&zi=2014-10-22&pas=1-0-0-0-0   

--- Citat din: Ana Maria din Marți, 14 Octombrie 2014, 11:43 ---Ar fi binevenit transportul organizat, cu microbuzul! ::)  *|*  Slava Domnului, niciodata nu am avut probleme in nicio excursie SC!  :thumbup:

In cazul in care nu se justifica inchirierea unui microbuz pe ruta Bucuresti - Caciulata, as vrea sa intreb daca este cineva care vine cu autoturismul sau din Bucuresti si care ar putea sa ia 2 persoane (pe mine si prietena mea, Oana) - fireste, am imparti cheltuielile pentru drum!  :)

Sa aveti o zi insorita si minunata!  :flori:

--- Terminare citat ---

admin:
In situatia in care veniti cu alt mijloc de transport decat masina personala in grupaj, am sa fac in asa fel incat sa va transfer eu de la statie sau gara pana la Hotel. Deci pana la Calimanesti - Caciulata si de acolo cu mine la hotel.  :)

Ana Maria:
M-am uitat si eu pe pagina CFR (Infofer.ro) si dupa cum spunea Adiisp, trenul ar fi o optiune de transport. Am gasit urmatoarele trenuri directe:

Bucuresti -> Calimanesti: Plecare 9:45 - Sosire 14:01 (IR 1521, 62,5 lei)

Calimanesti -> Bucuresti: Plecare 14:22 - Sosire 19:04 (IR 1522, 62,5 lei)

Sa ne vedem cu bine!   *|*

PS: Multumim, Gigi! :flori:

admin:
Vreme buna arata nenea Accuweather... :) :dance: pt perioada in care vom fi acolo...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă