Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Parcul Cozia in culori de toamna tarzie 22 - 25 octombrie 2014
admin:
Parcul Cozia in culori de toamna tarzie 22 - 25 octombrie 2014
Tarif: 445 RON/persoana cazare in camera DBL
Check in: 22 octombrie 2014
Check out: 25 octombrie 2014
Cazare: 3 nopti la un hotel din Cozia - Calimanesti
Servicii incluse:
cazare 3 nopti la hotel 3*, mic dejun inclus
acces nelimitat piscina, zona SPA din hotel
ghidaj parc national
transport local de la hotel pana la capete de traseu si preluare la revenire
Transportul cu microbuzul, organizat de la Bucuresti pana la Cozia si inapoi. Tarif 105 RON.
Cei care vin din zona de Ardeal, pot lua microbuzul care pleaca din Sibiu. Sibiu - Cozia si retur = 35 RON
Obervatii si mentiuni
Aceleasi locuri pe care le vizitam in fiecare primavara de 3 ani incoace. De data aceasta ajungem toamna...Un program cu totul schimbat fata de ceea ce faceam pana acum....Deja am schimbat cu Pavel primele idei, pt a avea la fel ca si in primavara un program full.
Cu siguranta o sa avem Lotrisorul, de data asta vazut de sus (noi pt a vizita cascada am mers pe drumul forestier), acum mergem pe o carare care o sa ne duca pe crestele pe care le priveam de jos...Paradisul caprelor negre...De data asta sper sa putem si fotografia una, nu doar sa o vedem miscandu-se la distanta...
Apoi Pavel ne propunere o incursiune in lumea padurii, recunoasterea speciilor de copaci cu toate caracteristicile, a ciupercilor comestibile dar si a celor de care nu e bine sa ne atingem.
O sa avem inca un traseu montan in afara de cel de la Lotrisor, dar repet nu ce am facut pana acum. Urmeaza sa stabilim cu Pavel. Posibil sa mergem pre Naretul.
Cireasa de pe tort o sa fie o escalada cu coarda de alpinism pe unul dintre peretii stancosi ai Coziei. Nu ceva foarte complex si nici riscant, o sa fie mai mult o lectie de cum se face asigurarea, nodurile de alpinism, ce inseamna rapel. Posibil si o via ferrata.
Urmeaza sa revin pe topic cu mai multe detalii, dupa ce le stabilesc cu Pavel.
Rezervari: pe site www.singlescam.ro la "Rezervari" sau daca nu va descurcati pe Email office@singlescamp.ro
Fotografie Š Cezar Machidon https://www.facebook.com/CezarMachidonPhotographer
liliana m:
buna, din pacate nu pot veni, am platit avansul... se poate ca cineva nou venit sa imi preia locul? ca sa nu pierd banutii...
multumesc, si vacanta frumoasa celor care vor merge in Cozia
cz_irina:
Buna ziua....Intrebare scurta: transportul de la Bucuresti este inclus in pretul de 445 RON sau e separat?
Intrebari aditionale (tot scurta): cum e cu plata? pana la ce data pot sa platesc?
Sunt noua aici....dar invat repede 8)
admin:
Transportul este separat, de aceea este si specificat cuantumul sau.
Rezervarile se fac in ordinea achitarii avansurilor, deci limita este data de disponibilitatea locurilor. In acest moment mai sunt locuri libere, dar de multe ori s intampla ca intr-o saptamana sa nu mai fie nici un loc...
Ce spun eu este sa te inscri pe site, la Rezervari si cand primesti de la agentie Email-ul de plata a avanului, sscrie-i Samizei pana cand il poti achita. Asa te asiguri ca iti poti tine un loc rezervat.
cz_irina:
multumesc pt raspuns :-)
offf :-)...am pierdut undeva link-ul cu descrierea totala a excursiei, nu-l mai gasesc :(
Am uitat sa intreb daca traseul este greu. Conditia mea fizica necesita imbunatatiri..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă