Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parcul Cozia in culori de toamna tarzie 22 - 25 octombrie 2014

<< < (4/10) > >>

admin:
Imi pare rau pt cei din Bucuresti, dar dupa cum se vede nu se justifica un microbuz care sa vina de acolo.  ??? Cei care ar calatori cu el ar trebui sa plateasca prea mult...Sunt doar 3 inscrisi. Maine am sa ma uit si peste lista de Cozia, am sa sun sa vedem cum ne organizam...

Tania55:
Gigi, spune-mi te rog care este punctual final ?   localitatea, hotelul .....   :help: Eu voi ajunge in Ramnicul Valcea, de acolo voi lua un autobuz pana la Caciulata .... si de acolo  .... ??   :-\

Simonne:
Proaspat inscrisa in excursie, din Bucuresti, m-as fi inscris si eu pentru microbuz.......

admin:
Hotelul la care o sa stam este acelasi ca si in primvara, anul trecut, acum doi ani...

Hotel Orizont *** Calimanesti Caciulata, Calea lui Traian, Nr. 495, Jud. Valcea

Pt localizarea lui: http://www.hotel-orizont.ro/localizare-hotel-orizont-cozia/

adiisp:
Nu e problema, eu chiar intru acum sa anunt ca mai bine vin cu trenul deoarece pe distante mari nu am curaj cu microbuzul. Mult prea multe accidente pe soselele noastre.
Sa ne dam un punct de intalnire si o ora aproximativa.

--- Citat din: admin din Luni, 13 Octombrie 2014, 14:26 ---Imi pare rau pt cei din Bucuresti, dar dupa cum se vede nu se justifica un microbuz care sa vina de acolo.  ??? Cei care ar calatori cu el ar trebui sa plateasca prea mult...Sunt doar 3 inscrisi. Maine am sa ma uit si peste lista de Cozia, am sa sun sa vedem cum ne organizam...

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă