Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apusenii in haine de toamna 15 - 18 octombrie 2014

<< < (21/24) > >>

cristinaB:
frumoase poze si locuri!

Sa va fie de bine....

Adevarul este ca toamna de anul asta ne rasfata cu niste culori superbe!

admin:
Da, am avut noroc anul acesta! Cu vremea buna cromatica padurii s-a schimbat lent, in zeci de faze, nu s-a intamplat ca anul trecut cand frigul a cazut brusc si a chircit frunzele. Atunci din verde s-au facut direct intr-o nuanta de maro...Am doi copaci in curte si le-am urmarit si lor transformarile...Pe jos sunt acum funze rosu aprins, iar in copac mai atarna ici colo cate o frunza galbena si chiar verde!

Va multumesc pt apreciere si pt cuvintele pe care mi le-ati transmis si aici si pe Email... :flori: Sunt momente cand ai nevoie de asa ceva...Oboseala si anumite lucruri iti slabesc increderea si nu mai privesti atat de optimist totul...Nu mai stii nici unde te situezi...Din pacate sunt o persoana care traieste fiecare moment la maxim: si bun, dar si mai putin placut si asta consuma pe oricine...

Mi-as dori imens sa fie in excursii doar vreme buna, sa va pot arata cat mai multe...Din pacate nu depinde de mine...Si daca in 95% din timpul de excursii in 2014 am avut vreme excelenta, am avut si 40 de grade, am mai avut si ploaie...Am incercat eu unde s-a putut sa strecor programul printre stropi si pe la umbra, dar de multe ori "fereastra" este prea stramta. Am plecat din Apuseni cu regretul ca nu am ajuns la Groapa Ruginoasa, era ceva spectaculos. Dar ploaia aceea iscata dupaamiaza si care curgea parca din cer fara sa se mai opreasca... :-\

Florin1968:
Am avut in intentie sa particip si eu, pentru ca nici in Apuseni, nici in Cheile Nerei, nu ajunsesem, darmacar amvazut Cheile, asta datorita tie , si multumesc inca o data ! Pentru Apuseni, am cam lasat in ultimul moment, am fost plecat putin in alta tara,si la intoarcere, mari 14 oct., in trecere prin Bucuresti, mi-a trecut prin cap sa mai ramin, in capitala, sa incerc sa te cointactez, stiam ca mai sunt 1 sau 2 locuri, iar miercuri sa urc si eu in microbuz. Banuiesc ca ar fi fost ceva mai greu, poate imposibil, asa ceva. Oricum, de la distanță, nu am mai putut prelungi concediul, datorită unor probleme de serviciu. Nu stiu, vad ca în 2015 nu mai sunt organizate drumetii în zona Apusenilor,dar, ... cine știe, ! :happy: :happy:

admin:
Florin, anul viitor au sa fie doua excursii in Apuseni. Una este deja publicata, o gasesti la Actiuni 2015 si una va urma cand ma intorc de la Cozia. Asa ca ai toate sansele sa vezi Apusenii la anul!  :)

Florin1968:
Am vazut, prima este incepind cu 2 aprilie. Cred ca o sa vin laa doua, daca este mai spre toamna !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă