Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apusenii in haine de toamna 15 - 18 octombrie 2014

<< < (20/24) > >>

MAC:
In timp ce drumeteam prin Apuseni,mi-am adus aminte de un curs la care profesorul ne-a pus diapozitive
cu construcii speciale,iar la sfarsit cateva peisaje.A incheiat spunand:,,Natura este constructorul perfect''.
As adauga,si pictorul perfect.Mi-au placut culorile toamnei,locurile,zumzaiala din curtea ,,cioplitorului in lemn'',
linistea din livada cu meri de alaturi.
Da.....chiar mi-a facut bine.Pentru ca am plecat prima si nu ne-am luat ramas bun,pentru grup. :kissing:

ella:

--- Citat din: MAC din Duminică, 19 Octombrie 2014, 19:17 ---In timp ce drumeteam prin Apuseni,mi-am adus aminte de un curs la care profesorul ne-a pus diapozitive
cu construcii speciale,iar la sfarsit cateva peisaje.A incheiat spunand:,,Natura este constructorul perfect''.
As adauga,si pictorul perfect.Mi-au placut culorile toamnei,locurile,zumzaiala din curtea ,,cioplitorului in lemn'',
linistea din livada cu meri de alaturi.
Da.....chiar mi-a facut bine.Pentru ca am plecat prima si nu ne-am luat ramas bun,pentru grup. :kissing:

--- Terminare citat ---
Am remarcat si eu culorile in pozele postate de Gigi, parca sunt ireale.

admin:
Intre doua actiuni nou lansate, cateva pasteluri de toamna din Apuseni...

Ana Maria:
Am gasit pagina de facebook a cioplitorului in lemn pe care l-am vizitat, din satul Garda Seaca - dl. Nicolae Dobra, acelasi care ne-a incantat si cu vioara lui:

https://www.facebook.com/nicolaedobra28?fref=ts

;)

ingrid:
Imbinari superbe de culori! Mi-au placut plimbarile pe covorul de frunze fosnind, intrarea printre pietre in Coiba Mare, chiar daca a fost cam anevoioasa, urcarea spre cascada cu trecerile peste rau, vizitele la casele localnicilor care m-au emotionat profund. A fost o excursie care mi-a placut mult, multumim Gigi si toata stima si aprecierea pentru ceea ce faci!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă