Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apusenii in haine de toamna 15 - 18 octombrie 2014
Aica:
Peisaje de poveste, paleta cromatica de toamna foarte bogata, oameni "curati"si organizator cu resurse nelimitate :flori:! :applause:
Sunt inca sub vraja Apusenilor. Simt ca drumetia m-a "imbogatit"; sunt convinsa ca nu doar eu am acest sentiment.
Chiar daca ploaia nu a permis respectarea programului, facut cu atata grija de Gigi, ne-a oferit prilejul sa ne cunoastem mai bine si sa fim odihniti pentru distractie. Mai ce petrecere am tras! :applause: :dance: :applause:
Am avut ocazia sa intalnesc omeni deosebiti, cu unii sunt convinsa ca voi pastra legatura. :thumbup: :thumbup:
Tine de fiecare dintre noi sa dam calitate timpului de care dispunem. :love:
Ana Maria:
Ai dreptate, Aica! :)
Ma pregatesc sa va trimit pozele facute de mine, insa Wetransfer se leneveste sa-mi trimita link-ul de la arhiva online :( Mai incerc o data, poate-l conving! 8)
Incerc sa pun si aici cateva poze, sa ne mai bucuram ochii... ::)
Ana Maria:
Wetransfer doarme in continuare, am reusit sa incarc pozele prin Fastupload. V-am trimis link-ul prin email. :)
Alte cateva poze si aici:
admin:
Minunat Ana Maria! Si tu si Vali reusiti culoarea aceea reala, cea pe care o surprinde natural ochiul... :)
Ana Maria:
Si inca cateva poze...
Constelatiile de pe tavanul pesterii Coiba Mare :)
Cascada Varciorog:
Si cateva fotografii din cetatea Alba Iuliei (Alba Carolina):
Gata, ma opresc aici! :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă