Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apusenii in haine de toamna 15 - 18 octombrie 2014

<< < (22/24) > >>

Aica:
Peisaje de poveste, paleta cromatica de toamna foarte bogata, oameni "curati"si organizator cu resurse nelimitate  :flori:!  :applause: 
Sunt inca sub vraja Apusenilor. Simt ca drumetia m-a "imbogatit"; sunt convinsa ca nu doar eu am acest sentiment.
Chiar daca ploaia nu a permis respectarea programului, facut cu atata grija de Gigi, ne-a oferit prilejul sa ne cunoastem mai bine si sa fim odihniti pentru distractie. Mai ce petrecere am tras! :applause:  :dance: :applause:
Am avut ocazia sa intalnesc omeni deosebiti, cu unii sunt convinsa ca voi pastra legatura.  :thumbup: :thumbup:
Tine de fiecare dintre noi sa dam calitate timpului de care dispunem. :love:

Ana Maria:
Ai dreptate, Aica!  :)

Ma pregatesc sa va trimit pozele facute de mine, insa Wetransfer se leneveste sa-mi trimita link-ul de la arhiva online  :(  Mai incerc o data, poate-l conving!  8)

Incerc sa pun si aici cateva poze, sa ne mai bucuram ochii...  ::)

Ana Maria:

Wetransfer doarme in continuare, am reusit sa incarc pozele prin Fastupload. V-am trimis link-ul prin email.  :)

Alte cateva poze si aici:

admin:
Minunat Ana Maria! Si tu si Vali reusiti culoarea aceea reala, cea pe care o surprinde natural ochiul... :)

Ana Maria:
Si inca cateva poze...

Constelatiile de pe tavanul pesterii Coiba Mare :)

Cascada Varciorog:

Si cateva fotografii din cetatea Alba Iuliei (Alba Carolina):

Gata, ma opresc aici!  :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă