Scrise de noi > Articolele noastre
Perceptii gresite
dianas:
buna seara,
cred ca eu sunt un exemplu de forever single, am avut doar prieteni buni si camarazi, adica colegi intr-un fel sau altul, dar am sfarsit prin a fi tot singura- munca si studiul ma acapareaza in dauna unei relatii; dar m-am obisnuit cu asta. ma bucur ca v-am gasit si ca am cu cine vorbi, din cand in cand.
adda:
In Romania sunt multe idei preconcepute, inclusiv despre statutul de "single".
Mi se pare ca e mult mai usor de acceptat statutul de single al unui barbat decat al unei femei. Daca eu ca si femeie sunt momentan "single", de ce trebuie toata lumea sa isi faca "griji" sa nu cumva sa raman "fata batrana", termenul acesta mi se pare putin cam exagerat.
Consider ca atata timp cat nu stii ce sentimente, situatii sau imprejurari au adus o persoana la statutul de single au in orice alt statut, nu trebuie sa judeci sau sa tragi concluzii. Fiecare face ce simte si isi traieste viata dupa cum crede ca ii este mai bine.
steliana:
Bun gasit, in noua maniera! Interesant, placut, apreciativ, mai mult decat ma asteptam ... acum niste ani ...
Fara tenta de a domina ideea, consider ca nimic - absolut nimic trainic - nu se infaptuieste de azi pe maine.
Cum ne-am putea schimba?
Gresit!
Trebuie sa ne intelegem, schimbarea vine de la sine. Este foarte greu ca dupa momentele "caderii" sa spui ca vrei sa te ridici doar printr-o simpla actiune. Schimbarea necesita timp, intelegere, efort, vointa, identificarea valorilor, mentinerea acestora.
Cine spune spune ca vrea sa fie singur ... nu a inteles ca nu exista "SINGUR"!!! :)
APARTINEM SI IMPLICIT, NE APARTINEM!
Aratati-mi planeta, tara, insula, cartierul ... unui "singur."
Momentul "singur" ... atrage iertarea, intelegerea, compasiunea, dorinta ... catre alt singur ...
Fire de nisip ... atomi care se aliniaza ... ordinii pe care o construim! :)
Am foarte multe de spus, vreau sa parcurg toate subiectele.
adina85:
Așa e Adda ,ești considerat "ciudat", inabordabil chiar ,si cu toate astea credeți mă pe cuvânt pana sa intru in comunitatea singlescamp nu am crezut ca pot întâlni oameni de o calitate rarisima si prietenosi la modul cel mai sincer posibil adică relații sincere :)
steliana:
Am uitat limitarea caracterelor. Am scris foarte mult si s-a pierdut ... :'(
Concluzie: cati din Singles Camp s-au simtit singuri dupa "aderarea" aici?
Daca situatiile sunt aproape comune, intelese, impartasite ...
Gresesc daca spun: perceptia mea NU ESTE GRESITA!
Nu suntem singuri ... decat atunci cand vrem ca linistea sa ne vorbeasca ... si nici atunci!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă