Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014
admin:
Vesti bune!!!! *|* :dance: :thumbup: *|* :dance: :thumbup: Din vremea urata pe care o prognozau meteorologii pentru acest sfarsit de saptamana la Garda de Sus, cu ploaie si burnita, au mai ramas cativa nori...Pe care-i imprastiam daca ne putem toti la un loc sa suflam! :)
Actuala prognoza:
Anamaria:
Buna,
Eu vin din Cluj cu microbusul pana in Alba Iulia, unde voi ajunge in jur de 9.10 am. Din cate am inteles Gigi va fi in Alba la 9.30. Se poate sa ma preluati din Autogara Alba Iulia? Merci
admin:
Eu asa cum scriam pe forum, am sa plec la ora 8.30 din Sibiu. Pana acum am trei solicitari de a lua persoane de pe ruta mea:
1. Corina P. - plecare din Sibiu, o sa sun pt a stii de unde pleaca
2. Zina - Valcea - o sa ne vedem la Sibiu, in locul in care-mi comunici ca ajungi
3. Anamaria - Cluj - autogara Alba Iulia
4. Codru - Timisoara - inca nu am stabilit, dar mai avem timp... :) Doar ne cunoastem de atata vreme.
Microbuzul meu are culoare argintie, are numere germane de Munchen. Pe mine ma recunoasteti usor dupa avatar...Asta pt cine nu ma cunoaste...
Laur:
Cam asa e traseul, Gigi?
admin:
Acum am vazut postarea ta Laur cu hartile... :-[ Este aproximativ traseul de vineri, mergem insa pe cruce rosie si nu mai facem bucla aceea pe la Garda Seaca.
Am pregatit mai multe harti ale zonei si generale si detalii...sper doar sa fie vreme frumoasa...La Sibiu s-a racit un pic fata de zilele trecute...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă