Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014

<< < (21/27) > >>

wonderland:
Acusica e timpul de plecare. Spor la bagaje. Sa aveti vreme frumoasa si sa va bucurati de toate coltisoarele minunate pe unde o sa ajungeti.
Evident, asteptam povesti, la întoarcere.

admin:
Stiiti vorba unuia din marii nostri povestitori..."Nu stiu altii cum sunt, dar eu..." La Creanga textul continua cu o nota de nostalgie dupa casa parinteasca, la mine continua cu una de entuziasm si nerabdare... :) "..abia astept sa ajung in Tara Motilor"! :dance: Dupa o perioada mai mult decat incarcata am nevoie de cateva zile de munte, de poteci, de bucurie...

M-am uitat din nou la prognoza s-a schimbat din nou... :-\
Vineri va fi perfect, sambata un pic ploaie si burnita si duminica posibil ceva stropi...
Nu uitati deci tot ce e nevoie in munte pt ploaie: pelerina sau jacheta si pantalon impermeabil. In rucsac o punga in care sa puteti proteja aparat foto, documente, medicamente si un schimb...Asta daca rucsacul nu este profi si nu lasa ca stropii sa ajunga inauntru...

Dar sa ne gandim doar pozitiv...poate asa imprastiem norii!

Sper ca toata lumea stie cum sa ajunga acolo...

Mimi:
 Drum bun,timp bun si veselie maxima (asa gen camera 2) ! :D

admin:
Ana Maria, am incercat sa te sun, dar numarul are o cifra in plus...Ajung maine in autogara Alba Iulia la 10.30, nu la 9.30. Atunci ajunge si Codru din Timisoara...Deci am sa va iau pe amandoua de acolo.

De la Alba Iulia pana la Garda facem vreo 2 ore si ceva bune, asa ca nu ajungem inainte de 13.00. Sper sa fim primii, pt a ma putea ocupa de cazare. De schimbat in "uniforma" montana nu-mi ia decat 10 minute si pana "sorb" o ciorba motzana inca 7-8...Asa ca pana la 14.00 sunt gata! *|* *|* *|* *|*

admin:
Gata bagajele? Rucscac, ghete....?  :) Pus zambetul de vacanta?   ;D Maine pe vremea asta suntem... :dance: :dance: :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă