Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014
Laur:
Trimite-mi un email si-ti trimit lista in format text. Oricum in lista originala erau cateva adrese gresite.
(email-ul meu este vizibil sub id)
admin:
Multumesc celor care mi-au transmis fotografii! :flori: Interesant sa privesti si din alte unghiuri...Unele intradevar se suprapun, dar sunt destul de multe abordari diferite...Si tocmai asta imi place!
Pentru ca ieri am primit o noua serie in care m-am regasit in peisajele Apusenilor, am selectionat cateva si le postez in completarea celor facute de mine...Acestea poarta marca "Ana Maria P".
MAC:
Frumoase fotografii.Frumoase locuri.La sfarsitul lunii martie am fost la Oradea.As fi putut sa va astept la Arieseni pentru o tura...Asta,daca zilele de concediu ar fi fara numar. :)
Mari_a:
Daaaa, a fost atat de frumoasa excursia asta! Abia astept Apusenii "de vara", mi se pare ca mai sunt o mie de ani pana atunci! ::) Sunt sigura ca n-o sa pot sa stau departe de munte tocmai pana-n august, nu pot lasa sa mi se usuce bocancii pana atunci :D , asa ca-mi socotesc si eu zilele de concediu si ma gandesc pe unde sa ma mai bag... ::)
Abia azi am reusit sa ma mai dezmeticesc si sa ma mai adun si eu de pe drumuri, asa ca m-am apucat sa organizez pozele. Am facut un folder, am sa-l trimit la adresele pe care le am, cine nu le-a primit si le vrea pliz mesaj la marina_m02@yahoo.com. Ale mele-s mai de amator, asa... :blush: si le-am selectat in special pe cele cu oameni. :)
LE: La mine-i o debandada atat in adresele de mail, cat si in numerele de telefon (pe care le-am pierdut PE TOATE!! - incerc sa-mi refac agenda...). Constat acum ca n-am mailul Ralucai, tocmai al ei!, cea care m-a mobilizat, m-a scos din casa, m-a convins sa vin in excursia asta!!! :blush:
Mari_a:
Am primit azi niste frumoase poze de la murandra, merci! :-* Si... mai astept si de la alti co-excursionisti... :) ::)
Imi place mult una in care se vede mai bine cam cat de mare-i Groapa Ruginoasa...
Navigare
Du-te la versiunea completă