Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014

<< < (9/27) > >>

Sherban:
ce organizare rapida, ce grupare!! f frumos ....dar cum nu am cum sa merg (multumesc Murandra ca te-ai gandit la mine)....ca sa am la ce ma gandi, m-am inscris acum la Apusenii din vara  *|*

admin:
Lista de inscrieri a ajuns la 14, adica la numarul maxim de locuri.

Inchidem deocamdata rezervarile si asteptam cateva zile, pentru a vedea numarul de confirmari. Daca toate inscrierile se concretizeaza in rezervari, raman inchise, daca nu, urmeaza sa anuntam cate locuri mai sunt. Dar pentru ca ii cunoasc aprope pe toti, nu cred sa renunte vreunul...si cred ca aceasta va fi echipa de Trascau... :)

1. Murandra
2. Kike  :)
3. Codru     :yeah:
4. Acbard
5. Ana Maria P
6. Gigi
7. Ayouni  :)
8. Ayouni (LCM)
9. Ana Maria T.  ;)
10. Ani Marie U :dance:
11. Zina S
12. Maria M
13. Corina P
14. Elena D

murandra:

--- Citat din: Sherban din Vineri, 07 Februarie 2014, 15:55 ---ce organizare rapida, ce grupare!! f frumos ....dar cum nu am cum sa merg (multumesc Murandra ca te-ai gandit la mine)....ca sa am la ce ma gandi, m-am inscris acum la Apusenii din vara  *|*

--- Terminare citat ---

Daca nu ne intalnim in Apuseni, ne intalnim la Cozia, Sherban, dar pana atunci, poate si loco  :thumbup:

murandra:
Nasu' si finu' sunt invitati sa deschida petrecerea  *|*
Ce echipa  :dance:
Sunt convinsa ca va fi  :yeah:

admin:
Da, ca intotdeauna deschidem noi dansul... :dance: *|* :dance: Asa-i fine?  ;D ;D ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă