Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014
murandra:
Mie calculatorul de distante rutiere imi spune Bucuresti - Garda de Sus = 464 km, cu o perioada aprox de 6 ore. Cu o plecare la o ora matinala, cu un trafic lejer al primelor ore, s-ar putea ajunge la ora pranzului acolo.
Eu am plecat odata din Bucuresti la 6 dimineata si la ora 13,30 eram la Timisoara, si au fost 580 km, si fara bucatele de autostrada. Acu si cu bucatelele de autostrada ma simt ca-n vest :giggle: Deci :dance: :thumbup: *|* :yeah: si altele
admin:
Asa e ca i km, cca 470 din Bucuresti. Intrati si din Sibiu pe autostrada si mergeti o bucata buna, mai aveti Bucuresti - Ploiesti...da, cu siguranta ca ajungeti in 6 ore. Cu microbuzul se face mai mult, are si jumatate de ora de odihna soferul, plus ca si pe autostrada are voie maxim 100 km/h.
lucian:
100 km maxim pe autostrada? Asta vara eram pe la Campina cand vad un microbuz care ne duce pe noi la firma..si ii dau 130 sa-l anung,140-150 nimic..si calc acceleratia maxim..160 km/h maximul posibil ptr motor de 973 cc..da tot nimic,nu ma puteam apropia de el..stiti cu cat l-au filmat colegii din microbuz? 190 km/h si asta in conditiile in care tragea si remorcuta dupa el :)))
Cineva amator de senzatii tari? :D
Renault Traffic cu motor de Nissan...acum l-a scos din circulatie,a facut 1.000.000 km pe drumurile Europei cu el..si a fost cam fortat sa ia ceva mai maricel altfel nu il lasa el asa de bunavoie :)
Ana Maria:
Si pe mine m-ar 'coafa' un microbuz de la Bucuresti la... locul faptei :) Altfel, tot cu virgule imi da si mie la transport, ca si Mariei :))
Nu m-am uitat inca ce trenuri ar fi de la Bucuresti la Sibiu si inapoi (daca sunt la ore convenabile) si nici nu stiu daca o mai veni cineva de aici cu masina? :idiot2:
admin:
Ana Maria, hai sa vedem odata de unde veniti, cum are de gand sa vina fiecare si apoi incepem sa lucram la solutiile de transport...
Lista de inscrisi cred ca a ajuns la 14, trebuie sa ma uit in "Rezervari", dar aseara parca asa am vazut...
Mai este vad, un loc...
1. Murandra
2. Kike :)
3. Codru :yeah:
4. Acbard
5. Ana Maria P
6. Gigi
7. Ayouni :)
8. Ayouni (LCM)
9. Ana Maria T. ;)
10. Ani Marie U :dance:
11. Zina S