Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014
aprilie:
Super gasca, super traseu, super actiune :thumbup: Tare mult mi-ar placea sa fiu si eu cu voi in aceasta excursie ... :kissing:
murandra:
--- Citat din: aprilie din Joi, 06 Februarie 2014, 14:28 ---Super gasca, super traseu, super actiune :thumbup: Tare mult mi-ar placea sa fiu si eu cu voi in aceasta excursie ... :kissing:
--- Terminare citat ---
Pai si ce te retine aprilie? Hai cu noi :dance:
aprilie:
murandra draga, doar niste probleme personale ma tin departe de voi. nu stiu cand se vor rezolva dar sunt cu ochii pe voi :flori:
Ayouni:
--- Citat din: admin din Joi, 06 Februarie 2014, 09:55 ---Bravo Ayouni! :thumbup: Inseamna ca ti-am redeschis pofta de munte! :) Cat ma bucur cand stiu ca pot apropia oamenii de locurile astea pe care le iubesc atat! :thumbup:
--- Terminare citat ---
cam ai dreptate, GG! ;)
in ceea ce priveste plecarea, cum vin de la Bucuresti, as prefera sa plec de-aici pe 3 aprilie cu masina; daca ai locuri libere la Sibiel as dori sa raman prima noapte acolo si de-acolo sa plecam la drum a doua zi cu microbuzul respectiv. si as mai ramane o noapte, eventual doua la intoarcere.
Mari_a:
La asta m-am gandit si eu: cum sa ajung la microbuzul din Sibiu, cum/cand sa ma intorc etc. Si mi-a dat... cu virgula! :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă