Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014

<< < (4/27) > >>

Ani Marie:
1. Murandra
2. Kike  :)
3. Codru     :yeah:
4. Acbard
5. Ana Maria P
6. Gigi
7. Ayouni  :)
8. Ayouni (LCM)
9. Ana Maria T.  ;)
10. Ani Marie U :dance:

admin:
Ieri cand tot cautam prin trasee si locatii prin Trascau, nu m-am gandit o clipa ca zona aceea atrage atat de mult! Dar realizez acum ca Apusenii sunt Apuseni si vad ca tot ce tine de locurile acelea sunt privite cu respect, placere si admiratie!
Welcome aboard Ani Marie U si Ana Maria T.  *|* *|* *|* *|* I see that we will have three (with little bit difference) Ana Maria!!!! ::)

murandra:
Gigi, si va atrage din ce in ce mai multi oameni, mai ales dupa publicitatea facuta "motilor" din Apuseni in ultima perioada, nu departe de locurile unde mergem noi, publicitate datorata unui eveniment nefericit, dar care a dovedit ce oameni sunt acolo in zona respectiva. Sper ca la excursia de anul asta din Apuseni sa ne intalnim cu mai multi vorbitori de limba romana  :D

Tatiana:
Ma bucur enorm pentru succesul actiunii si pentru curajoasele inscrise deja. Inteleg ca sunt ceva trasee de urcat pe munte desi nu stiu nici cate nici cat de dificile sunt. In aceste conditii eu raman doar cu gandul la Nicu ;) pentru ca nu vreau sa mai fiu "coada" ("leii" sunt deobicei fruntea, nu-i asa Gigi ;) ). Imi pare rau ca nu am curajul sa va insotesc fetelor... stiti voi care :). Pupici.

murandra:

--- Citat din: Tatiana din Joi, 06 Februarie 2014, 14:07 ---Ma bucur enorm pentru succesul actiunii si pentru curajoasele inscrise deja. Inteleg ca sunt ceva trasee de urcat pe munte desi nu stiu nici cate nici cat de dificile sunt. In aceste conditii eu raman doar cu gandul la Nicu ;) pentru ca nu vreau sa mai fiu "coada" ("leii" sunt deobicei fruntea, nu-i asa Gigi ;) ). Imi pare rau ca nu am curajul sa va insotesc fetelor... stiti voi care :). Pupici.

--- Terminare citat ---

Tatiana  :((  :((   :((
Din pacate in zona asta a Apusenilor nu cred ca ne intalnim cu Nicu, dar ... eu asa stiu ca leii nu abandoneaza lupta inainte de razboi

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă