Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014
wonderland:
si io, si io. :strong: :dance:
m-ati fermecat cu povestile, astept realitatea pe pielea mea, în august. poate si din octombrie... cine stie, daca e sa fie, va fi. :yeah:
IuliaT:
superb, care va sa zica sa va fie de bine ....pacat ca Apuseni astia sunt asa departe de mine, dar cu putin efort poate mai ajung si eu pe acolo
kike:
Hei, se pare ca nu ne-am revenit din oboseala :) Mi-ar fi placut sa mai aud si alte impresii....Vreau si eu niste poze, va rog! cris_lucretia2006@yahoo.com Weekend placut!
wonderland:
Se pare ca si toamna e feerica in Tara Motilor, pe oriunde te-ai duce (poza e de pe alte coclauri decat cele pe unde v-ati rasfatat voi :blush:)
Š photo by Dan Tautan
http://dantautan.ro/Gilau-Muntele_Mare/Sovarului-Belioarei-Ch_Runcului/index.htm
Codru:
Dragii mei , am citit cu mare drag mesajele voastre :) si mie imi era drag de zona si abia asteptasem sa ajung. A meritat fiecare minutel , iar ca sa mai pot adauga ceva dupa niste pareri atat de bine spuse ... jos palaria , fetelor !!!
Am ajuns si eu la foto, chair am descoperit cteva care imi vor deveni foarte dragi ; le incarc in seara asta , celor care le am adresele de email, din 'fericire' pe pc meu de acasa nu am office si nu pot deschide lista completa cu adresele de email, dar le trimit la cererea expresa !
Va salut !!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă