Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014
Gabi sb:
Ce locuri frumoase! Gigi, sper sa mai organizezi actiunea si in viitor; dupa descrierea pe care ai facut-o si pozele atasate, ma tenteaza si pe mine vizitarea zonei...
wonderland:
Sunt lesinata de admiratie si ciuda ca n-am putut fi acolo. Se mai face, Gigi?
Ma bucur ca vremea a tinut cu voi, sa puteti ajunge sa pasiti si sa va scaldati privirea in minunatiile astea.
Cred ca lumea e inca obosita si prinsa in imaginile de vis, de nu apare, inca nimeni sa ne rasuceasca cutitul in rana, noua, celor care am ratat asa o actiune :whistle:
Eu zic sa nu ne menajati, chinuiti-ne cu impresii si povesti :thumbup:
Mari_a:
De povestit, povestim, chiar vorbeam cu fetele aseara ca o sa umplem forumul cu impresii si cu poze, dar noi am cam sarit din Apuseni direct in serviciu! Am ajuns acasa pe la miezul noptii, dupa cateva opriri, dintre care una mai lunga in cetatea Alba Iulia... Frumos oras! (Chiar ma gandeam ca uite, mah, sunt roman si pana acum n-am fost in Sala Unirii!). Eu una inca nu m-am dezmeticit, am un carusel in cap!... Nici pozele nu am apucat sa le descarc din aparat. Ce sa zic?! Peisajele sunt... greu de descris in cuvinte! Trebuie sa fii acolo, sa vezi si sa simti, altfel nici pozele nu pot spune prea multe. E un loc unde te simti frate cu natura! Curg ape de peste tot, sunt cascade mai mari sau mai mici peste tot, izbucuri, lacuri, paraie, pesteri, stalactite, ghetari, grote, caverne, stanci, coibe mari si mici, vagauni, rape, iar stanci, bolovani, poteci, treceri prin vad - in varful unghiilor, tzup-tzup din piatra-n piatra ori de-a dreptul prin apa, treceri - cu inima cat un purice - peste busteni... Covor de branduse si de ghiocei-ghiocei si ghiocei-cu-ciucurei, prin poieni si prin paduri tot felul de flori de primavara de toate culorile...
Grup placut, vesel - ai nostri, ca de obicei, la inaltime! Despre motzi nici nu mai am ce sa scriu, poate decat ca sunt chiar asa cum se spune despre ei: niste oameni buni si primitori. Conacul Samfirei este excelent, e frumos, dotat, e foarte curat, mancarea e buna si mai ieftina decat pe la noi pe aici, plus lucruri oferite "din partea casei" (aviz amatorilor, se stiu ei care!), cum ar fi afinata, "merisorata"- sau cum sa-i zic?!, sirop de cimbrisor facut in casa, prajituri facute in casa... Noi am plecat ultimele - am mai ramas la o ciorba si ne-am asternut la povesti cu proprietarul, domnul Florin, si am mai fi stat mult sa-l ascultam daca nu ne presa timpul!
A fost frumos, m-am bucurat mult, m-am simtit oarecum ca-n Retezatul de acum doi ani, le multumesc fetelor ca m-au convins sa merg, ii multumesc soferitei noastre pentru efortul de a face vreo o mie de km in trei zile!
Traseele n-au fost grele, au fost numai cateva portiuni mai solicitante (pentru mine, zic, iesita din iarna cam... ruginita pe la incheieturi!), dar a meritat cu prisosinta efortul! Primul lucru pe care l-am facut azi a fost sa ma inscriu la Apusenii din vara!
Mamica:
Maria, ai un like de la mine!
Plusar:
te crezi pe facebook ? :police:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă