Scrise de noi > Articolele noastre

Cuvântul din reclamă, sufletul comerțului

<< < (2/6) > >>

wonderland:
Adevarul e ca trebuie sa recunoastem ca unii creatori de reclame sunt extrem de creativi. Uneori produc cate o chestie de se agata de mintea ta indiferent daca esti sau nu interesat de produs.

Discutam cu niste tineri, din cei cu care lucrez si incercam sa stabilim care sunt criteriile pentru a realiza un slogan reusit. Printre altele, am ajuns la concluzia ca trebuie sa iti atraga atentia, sa fie usor de retinut si greu de uitat.
Exemplu care mi-a venit in minte a fost "Prietenii stiu de ce" Oupps, mi-am dat seama prea tarziu ca tinerii mei erau minori si nu era cel mai potrivit sa aducem berea in discutie. Ehhh, am salvat cat de cat situatia, dar realitate e ca e usor de retinut si greu de uitat  chiar si pentru nebautorii de bere, ca mine si, sper ca tinerii in discutie:giggle:

Reclamele la Dedeman ma amuza teribil. Nu mi le amintesc pe cele din prima serie, care pareau stupide, hilare, dar le urmaream si asteptam sa vad ce idei mai au cei din echipa. Nici cele de acum nu sunt de neobservat.
Mai ales ca si eu mi-am schimbat perdeaua, covorul si...pare ca am schimbat si mobila. ;D

Pe voi ce reclame va bantuie?

Cory:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 11 Ianuarie 2015, 08:22 ---Adevarul e ca trebuie sa recunoastem ca unii creatori de reclame sunt extrem de creativi. Uneori produc cate o chestie de se agata de mintea ta indiferent daca esti sau nu interesat de produs.
Mai ales ca si eu mi-am schimbat perdeaua, covorul si...pare ca am schimbat si mobila. ;D
Pe voi ce reclame va bantuie?

--- Terminare citat ---
   Nu stiu daca ma "bantuie", dar ma amuza teribil reclamele cu cele doua "chestiuni" ce danseaza ( mili si celalalt)   de la orange;
chiar daca nu m-au determinat sa-mi fac abonament sau altceva, tot timpul cand prind cate o reclama cu ei stau sa o urmaresc pana la capat,
pur si simplu ma binedispun  :)

wonderland:
Am vazut una de la un mall, ca sa ne ademeneasca sa mergem sa ne luam cadouri de 8 Martie  :whistle:
Lasa gatitul, mai bine gateste-te! :strambatura:

wonderland:
Venind cu masina spre servciu, in dreapta, am timp sa admir peisajul uman, urban, inclusiv publicitar :)
Asa se face ca azi am vazut scris mare pe un autobuz
Pestele mancat mai des, te conduce spre succes!

M-a amuzat teribil si m-am intrebat cat timp s-au gandit cei din echipa de marketing pana au gasit gaselnita asta :thumbup:

Chiar ma gandeam ce firma are sloganul asta. si pentru ca eu sunt scormonitoare, iaca-ta am aflat ca e sloganul unui proiect european care isi propune sa ....relanseze consumul de peste.
Ce sa spunem, au cuvintele la ei oamenii astia. Si daca Uniunea Europeana le-a dat bani....inseamna ca are balta peste. ;)
Dar au si un site interesant pe care l-am salvat in bara sa vad ce retete cu peste gasesc pe aici.

http://www.iubescpestele.ro/ro/

cristinaB:
Wonderland, reclama cu pestele este relativ veche, mai este inca pe panouri si varianta fara ","!
A fost un "scandal" pe tema asta! ;)

Si? ce reteta cu peste incerci astazi?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă