Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pasi in zapada 31 ianuarie - 2 februarie 2014
admin:
E adevarat se mergea cu ce avea fiecare. Bocancii era lustruiti si dati cu grasime sa nu ia apa, de unde insulated sau geox sau goretex? ??? Nu erau materialele sintetice izoterme, purtam lana la greu...Corturile erau simple, majoritatea insa mergeau doar cu foaie de cort si se descurcau acolo...Betele si monturile erau prea grele...
Doar ca totul evolueaza si primim un confort nesperat...De ce sa cari conserve pe munte, cand sunt batoane, produse vidate, cutii izoterme...de ce sa te chinui cu ciorapi in care transpiri si ti se aduna in gheata...De ce sa cari kilograme de bumbac si lana uda dupa tine, cand ai materialele astea in care nu transpiri si sunt ultrausoare...Sunt acum ghete care-ti tin glezna fixa de poti alerga pe pietre, fara sa patesti nimic...Sunt atatea lucruri care-ti fac viata usoara in munte si mai e ceva, muntele devine mai accesibil pt multi...Cu echipament vechi urcau sa stii in mare majoritate doar cei bine pregatiti...Acum echipamentul face 30%...Bineinteles ca tu trebuie sa faci restul... :)
Si vine un moment cand te si obisnuiesti cu usorul si confortul... :) Tare iti e greu sa revi la ceva ce ai lasat in urma...Stii cum e Luci, ca si telecomanda de la TV. Ia ascunde-ti remote control-ul si vezi cat de bine e sa te tot ridici si sa apesi pe butoane ca sa schimbi programul... :)
lucian:
hehe,foarte frumos argumentat,jos palaria :) iar cu telecomanda ai pus sare pe rana :D
ce ma enerveaza la culme uneori este faptul ca deseori gasesti afara produse mult mai ieftine ca in tara..
si ce diferente de venituri sunt...
admin:
E clar ca e mai ieftin acolo si de mai buna calitate. Stiu sigur de exemplu ca la anumiti detergenti reteta este diferita, as ca platim mai mult pt mai prost. N-am vrut noi sa intram in UE? ::)
Mimi:
Azi am fost la Hervis sa-mi iau crampoane si m-am intors cu inca o pereche de bocanci. Crampoane nu aveau,dar mi-am luat niste bocanci... O0
admin:
A venit si momentul sa ne ocupam de transport. Sa deschidem lista si sa vedem cine urca din Bucuresti si daca sunte persoane care urca de pe traseul Pitesti - Valcea Sibiu. Detaliile despre locul, ora de plecare, masina, sofer am sa vi le dau cel tarziu luni. Acum sa vedm odata cati urca. Dupa cate stiti transportul este inclus, deci nu e nevoie de nici o alta plata.
Deschid lista:
1.
2.
3.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă