Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada 31 ianuarie - 2 februarie 2014

<< < (7/20) > >>

Mimi:
Deschid lista:
1.Mimi-cu urcare din Bucuresti
2.
3.

Ayouni:
1.Mimi - cu urcare din Bucuresti
2. Ayouni - urcare Bucuresti  :)
3.

Tania55:

--- Citat din: CRINA 01 din Miercuri, 08 Ianuarie 2014, 18:04 ---Tania, Adina, nu refacem gasca? Viorel si Rada sunt de baza   *|*

--- Terminare citat ---
va rog sa ma puneti  "absent motivat" nu  "absent nemotivat" ..... dar mi-as dori sa refacem gasca in 7 martie la Carnavalul de la Sibiel !!   *|*  :dance:  :whistle:  :thumbup:  :crazy2:  :applause:   :giggle:  :-*  :kissing:

Elutza:
Buna. Eu as fi a 3-a pe lista pentru plecarea din Bucuresti. Sunt dintre cei nou inscrisi si abia astept sa va cunosc. La buna vedere.

admin:
Maine am sa primesc de la Samiza lista finala. Stiu ca sunt 6-7 persoane din Bucuresti.  :)
Pe forum:
1.Mimi - cu urcare din Bucuresti
2. Ayouni - urcare Bucuresti  :)
3. Elutza - urcare din Bucuresti

Stiu si ce se gandeste toata lumea acum uitandu-se pe fereastra: cum va fi saptamana viitoare.  ::)
Pai sa vedem ce mai zice la vreme:

In Sibiu inca asteptam zapada... :-\ Ne-au promis ca va ninge incepand de azi dupaamiaza (sper ca dupa ce ma intorc din plimbarea zilnica ...cu nepotelul) si pana maine seara si ca stratul de zapada va fi de 25 - 30 cm! Doamna, da! Credeam ca nu mai vine iarna adevarata odata! Ma saturasem sa merg la Sibiel si sa vad deceptia celor care vin si nu gasesc nici macar un petec de zapada...Luni si marti se mai incalzeste, va fi 1-2 C, apoi miercuri ninge din nou...Ceea ce inseamna ca primul punct este rezolvat: vom avea zapada, deci unde face...pasii!  :thumbup:  :dance:  Ca doar asa se numeste actiunea: Pasi in zapada! Mi-era teama sa nu ajungem la cules de ghiocei, in loc sa ne tavalim in zapada...

In Bucuresti, pt ca de acolo veniti mai multi: cam acelasi lucru (in afara de week-end-ul asta, vad ca acolo e frig, viscol si ninge, iar aici, asa cum va spuneam este inca ok) , dar ceva mai cald spre week-end-ul de plecare. Ninge in rafale vad miercuri, apoi totul se linisteste si nu o sa mai ninga, temperaturile devin pozitive. Este posibil sa ploua usor... :-[

Agnita - idem cu Sibiul, doar ca duminica va fi chiar cald pt perioada asta: 8 grade. Doar ca...ne ameninta cu un pic de ploaie...Eu sper sa nu...

Sper mult sa va intampin cu zapada aici, sa putem iesi un pic si cu sania cu cai... :) Si sa avem excuria montana asa cum am gandit-o: cu pasi in zapada...

Am avut noroc intotdeauna, asa ca nu ma gandesc sa fie saptamana viitoare la fel ca asta...Trageti jaluzelele si nu va mai uitati...Deschideti-le mai incolo cand e frumos... ;D ;D ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă