Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pasi in zapada 31 ianuarie - 2 februarie 2014
mihaela.nicolescu:
Venim cu drag si cu sufletul deschis . Astept sa revad oameni deschisi la suflet si la minte si sa cunosc altii noi ! Mai este putin pana ne revedem.
Ayouni:
multumim pentru informatii, Gigi. am fost de mai multe ori la decathlon, nu am gasit astfel de crampoane antialunecare; parazapezile sunt la 60 lei iar betele de trekking in jur de 200 lei. wow, ce mai investitie! arata bine crampoanele din poza, unde le putem gasi? :)
admin:
Da, echipamentul de munte si mai ales cel de iarna nu este ieftin...Chiar si cel pt amatori, asa cum sunt astea...De cele profi nu te poti apropia...Sa va dau cateva repere: o pereche de ghete de munte, pt iarna, termice si hidrostop pleaca de la 1000 EUR, o bluza cu puf - de la 800 EUR. Chiar si o caciula goretex este 100 EUR...Un echipament complet, cu cort, cu asigurari, tot absolut, costa cam 4500 - 5000 EUR.
Crampoanele pe care le-am pus eu in poza se gasesc intr-o varianta aproximativa la Hevis, sunt 60 RON. Asa am eu si sunt foarte bune. Se leaga pe gheata, nu sunt tip soson. Cele de plastic sunt mai usor de montat, au si aderenta mai buna uneori, dar nu se gasesc decat la magazine specializate pentru echipament de munte.
admin:
Vad ca au aparut elemente noi in prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. De unde se zicea ca o sa fie mai rece, dar uscat...ceea ce nu-mi placea deloc... :(, acum vad ca ne promit fulgi si chiar un pic de ninsoare. Sambata in 01. februarie, sus are sa fie destul de rece, insorit dar cu dinti..- 4 grade ziua. Asta inseamna ca va trebui sa fiti bine imbracati...Parerea mea, daca aveti cagula, luati-va una pentru ca o sa vedeti ce bine este sa trageti aer si macar un pic incalzit in voi, in locul celui rece...Efortul face ca inspiratia nazala sa nu mai fie suficienta, trebuie completata cu cea bucala...Daca 4 ore trageti incontinuu aer rece si nu sunteti obisnuiti cu asa ceva, va paste o raceala.. Asa ca urmati-mi sfatul cu cagula...Gasiti la Decathlon...
Apropo de crampoane, alea sunt bune oricand..Tinute in masina pt ca niciodata nu se stie cand trebuie sa mergeti pe un drum tranformat intr-un patinuar. Dincolo am vazut pe multi cu astfel de accesorii, cand e gheata pe strada..
lucian:
uff chiar acu 2 zile am vazut crampoane in Danemarca la 39 DKK,aproximativ 6 euro..as fi luat ptr toata lumea daca aveam cu ce sa le trimit
Da pana la urma ia zi Gigi,asa echipament aveai acum 30 ani cand mergeai pe munte?Oare nu se mai plimba lumea pe munte daca nu avea echipament high tech ultima generatie? :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă