Aici se discuta > Subiecte generale
Un gand bun...de dimineata!
soryna_62:
In viata trebuie sa vezi partea frumoasa a lucrurilor. Nu este greu,mai ales ca in toate exista ceva frumos. Daca vom sti sa privim natura, vom vedea frumusete si bogatie. Daca vom sti sa-l privim pe om,in adancul lui vom vedea bunatate si dragoste. Privind astfel viata si oamenii,devenim noi insine mai frumosi,mai bogati si mai buni.
admin:
De doua saptamani traiesc parca intr-un etaj al bucuriei. Atat de sus incat mi-e frica sa ma uit in jos! Incerc sa-mi scot din minte tot ce mi-ar afecta catusi de putin bucuria asta imensa de a fi bunic. Si in ultimele doua saptamani chiar nimic nu a fost in stare sa ma supere, deranjeze sau sa-mi abata atentia...
Azi m-am trezit cu gandul ca de fapt asta este reteta starii de bine. Sa te concentrezi doar pe lucrurile bune (zicea si Wonderland asta) si desi, stiu, nu ai cum sa le ignori total pe cele rau afectibile (unele chiar asteapta rezolvarea ta, nu se calmeaza si dispar fara a intervenii intr-un fel), sa le percepi doar ca mici provocari... Sa nu le dai dimensiunile unor grozavii si nici sa le consideri obstacole de netrecut. Pentru ca ceea ce nu putem noi rezolva, timpul vine si le dilueaza incet - incet...
Trebuie sa multumim si sa ne bucuram de minunea ca existam si sa nu uitam ca viata este frumoasa. :) Trebuie privita insa din unghiul din care trebuie. Si stie ea apoi sa-ti aduca destule bucurii...
Uite ce zicea si Bob Marley:
www.youtube.com/watch?v=Oo4OnQpwjkc
Va doresc o saptamana linistita, placuta si frumoasa!
noiembrie:
Atat de frumos se desfasoara totul pe forumul asta incat, usor,capatam dependenta...in sensul bun.
Ne trezim dornici sa citim , sa privim imagini de vis, sa calatorim cu gandul macar, punand suflet, multumind
pentru timp, pasiune, prietenie, celui ce stie sa daruiasca !Astfel alung din mintea mea himerele atator suferinte
ale mele sau celor din jurul meu, radicand bariere care sa ma protejeze,macar cateva clipe...Multumesc ! :kissing:
wonderland:
Bună dimineața!
Care ar fi cuvântul cheie al acestei dimineți? Pentru mine, energie și entuziasm! Nu pentru că asta simt, ci pentru că asta simt nevoia să generez în mine ;D
Pentru că, asta e, nu întotdeauna le găsim pe stoc.
Dar, cred că putem, fiecare în stilul personal să ...regenerăm stocul. înainte de a se epuiza, neapărat.
Poate savurând cafeaua, poate cu o melodie, cu o imagine, poate cu o afirmație, poate respirând aerul proaspăt al dimineții, poate o conversație cu cineva drag, sau cu cineva necunoscut, poate privind în jurul nostru, sau în interiorul nostru... Poate privind ziua dintr-o perspectivă nouă...
Sigur, poate și în ceva ce ni se întâmplă, vine de la ceilalți.
Lucruri mărunte, care ne fac bine și ne redau energia. Să le căutăm, să le inventăm, să le acordăm importanță și timp în viața noastră. Pentru că ele vor da măsura stării noastre de bine, între momentele mărețe ale vieții noastre.
frezya:
Buna dimineata,tuturor!
Cred ca frumusetea vietii vine din faptul ca fiecare zi este diferita de celelalte.
Gandul meu cel bun - sa ne bucuram de frumusetea acestei zile de luni ,care este unica in felul ei.Creativi cum va stiu (de pe forum) cu siguranta veti gasi motive de bucurie.Eu deja ma bucur ca mi-am facut timp sa va salut... :love: :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă