Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 19 – 22 august 2014

<< < (20/21) > >>

wonderland:
Gigi, ai tu inima sa distrugi motivatia lui CristianT :D

Florin1968:
Aprilie, ce mai faci ? Eu incerc sa dau de tine, dar nu stiu daca mai intri pe aici ! Am postat un reply la secțiunea ,,De ce suntem singuri ;,, pentru tine , aștept un raspuns !

zambila:

--- Citat din: Tatiana din Duminică, 24 August 2014, 21:23 ---Multam Mona de gandul frumos. Sper ca ai ajuns cu bine acasa si ca nu o sa ma uiti cand mai vii la capitala.:) Imi doresc sa ne revedem cat mai curand intr-o alta ieseala SC si cum timpul trece repede, asa o sa fie, chiar daca se va intampla deabea in 2015! Multe imbratisari, de la mine pentru tine! Tatiana

--- Terminare citat ---
Da,Tatiana,am ajuns cu bine si deja ma gandesc la Apusenii de toamna.Oare am sa gasesc acolo niste manute pricepute sa-mi faca masaj?
De revazut sigur ne vom revedea,la munte sau in alt decor,cu Gigi in frunte,in tot cazul.Te imbratisez cu drag.

zambila:

--- Citat din: Sherban din Duminică, 24 August 2014, 21:45 ---Dragilor, mie mi a placut, de voi, Nera, cascadele... petrecerea... Multumesc pentru chefulde viata si buna dispozitie pe care mi le ati transmis. ce sa mai spun, "sechestrarea" in tren a fost cireasa de pe tort :)) Cu placere Mona, sper sa ne mai intalnim si in alte expeditii, la anul. Va pup

--- Terminare citat ---
Acum stiu cine e Sherban :thumbup: :giggle:

IuliaT:
Hello dragilor, au fost 4 zile pline de voie buna intr-o natura generoasa alturi de oameni frumosi ....ce iti poti dori mai mult de la o ieseala din asfaltul orasului :).
Imi pare rau pentru pagubele colaterale suferite de Gigi un om cu sulfet mare si exagerat de bine organizat  :flori: :smitten:

La buna vedere :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă