Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 19 22 august 2014
alexa_acreo:
Tuturor,
Mi-au plăcut provocările cheilor nerei, plimbarea cu mocănita pe Anina - Oravița și oamenii pe care i-am cunoscut în aceasta drumeție.
Sunteți frumoși. Sa aveți grija de voi! Sper sa ne revedem cu bine în cat mai multe drumeții.
P.S. Dnei Elena/60 si Angelicai mii de mulțumiri pentru gesturile frumoase...
Monicuta:
Multumesc tuturor pentru fotografiile trimise. Am reusit sa surprind placut multi prieteni .
Pacat ca nu se mai organizeaza in 2015. Avem o tara atat de frumoasa. Sunt sigura ca Gigi ne va surprinde cu alte si alte destinatii.
Mihaelei ii doresc un circuit fara probleme iar celor interesati de Turcia le recomand 2 site-uri extrem de utile : www.muze.gov.tr si www.turkishclass.com.
Merita sa intrati si pe www.oravita-anina, sunt niste filmulete dragute acolo.
Numai bine.
Monicuta:
E cineva interesat de concertul din 20 oct cu Lara Fabian de la Sala Palatului ?
Anul acesta nu il voi rata.
Monicuta:
Vesti bune !!
Cea mai frumoasa linie ferata din Romania a fost salvata!!!, salvata temporar.
De curand Primaria Anina a anuntat ca va folosi calea ferata Oravita-Anina la transportul a 100.000 tone de carbune.In paralel pe linie va circula si Semmeringul Banatean, spre incantarea turistilor.
In urmatorii doi ani linia va fi activa. Cine mai doreste o plimbare are posibilitatea.
Navigare
Du-te la versiunea completă