Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 19 – 22 august 2014

<< < (19/21) > >>

Sherban:
Dragilor, mie mi a placut, de voi, Nera, cascadele... petrecerea... Multumesc pentru chefulde viata si buna dispozitie pe care mi le ati transmis. ce sa mai spun, "sechestrarea" in tren a fost cireasa de pe tort :)) Cu placere Mona, sper sa ne mai intalnim si in alte expeditii, la anul. Va pup

Florin1968:
Mers frumosi, Tatiana, eu nu am adresele de mail, dar sper sa vină mesaje, pentru eventuale discutii !

Florin1968:
Gânditi-vă că, .... totuși, mersul cu trenul e ceva ce numai în Japonia, ori Franța, e o experientă deosebită !

Florin1968:
Astept lista pentu 2015, cu alte trasee din tara, pentru ca la mine concediile sunt multe aprobari ! NU  mai vorbesc de ieșiri in interes e serviciu ! Eventual pentru revelion !

CristianT:

--- Citat din: admin din Duminică, 24 August 2014, 09:24 ---Ma bucur ca va placut! In fiecare excursie prin tara, am sentimentul ca reusesc sa va surprind, aratandu-va ca tara asta inseamna mult mai mult decat fac unii sa para...

Cateva fotografii din excursia aceasta, ma tem ultima pe acele meleaguri... Din pacate, desi sunt doua locuri care imi plac foarte mult, se pare ca anul viitor va trebui sa renunt la doua excursii: cea de pe Cheile Nerei si cea din Apusenii de Padis. Drumurile au devenit atat de rele incat efectiv nu pot fi parcurse fara probleme de reparatii ulterioare la masini... :( Insa cine stie, poate se intampla o minune si o se faca si acolo ceva....

--- Terminare citat ---
Hai Gigi fii mai optimist acu' ca l=au scos pe Sova de la proiecte majore. Eu tocmai speram ca slabesc 20 de kg pina la anul :happy: si merg si eu. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă