Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 19 – 22 august 2014

<< < (18/21) > >>

Florin1968:
Nu mai postează nimeni păreri,  impresii aici pe forum ? Păcat ! Ar fi fost frumos, puteam să mai ținem legătura !

zambila:
Au fost doua zile de vis,cu peisaje superbe,stanci maiestuoase,lacuri de un verde-albastru-negru ireal si cascade incredibil de frumoase.Multumita si lui Gigi,si grupului grozav de care am avut parte,a fost o "ieseala"tare faina.Multumiri pentru toate manutele intinse la nevoie.Multumiri speciale Roxanei pentru pernuta,Mihaelei-colega mea de camera si de bancheta pentru companie si Tatianei pentru "logistica" :worship:.Va imbratisez pe toti.Mona

Tatiana:

--- Citat din: Florin1968 din Duminică, 24 August 2014, 16:19 ---Nu mai postează nimeni păreri,  impresii aici pe forum ? Păcat ! Ar fi fost frumos, puteam să mai ținem legătura !

--- Terminare citat ---

Florin, nu fii trist , avem adresele de e-mail pentru a tine legatura in continuare :)
Parerile sunt cu siguranta unanime : ceea ce am vazut a fost superb! drumul a fost minunat iar grupul a fost format din oameni frumosi!
Pe Gigi nu-l mai laudam ca sa nu i se urce la cap:D dar trebuie sa-i recunoastem meritele public pentru ca cei noi sa stie ca se pot baza cu incredere  pe alegerile facute de el.

Iar daca ceva m/ne-a nemultumit (cum ar fi gazda cea infumurata)  o sa uit/uitam repede si o sa ne ramana doar amintirile frumoase:).

Profit de ocazie sa strig :astept poze de la participanti pe e-mail!....

Pupici tuturor!

Tatiana:

--- Citat din: zambila din Duminică, 24 August 2014, 21:00 ---Au fost doua zile de vis,cu peisaje superbe,stanci maiestuoase,lacuri de un verde-albastru-negru ireal si cascade incredibil de frumoase.Multumita si lui Gigi,si grupului grozav de care am avut parte,a fost o "ieseala"tare faina.Multumiri pentru toate manutele intinse la nevoie.Multumiri speciale Roxanei pentru pernuta,Mihaelei-colega mea de camera si de bancheta pentru companie si Tatianei pentru "logistica" :worship:.Va imbratisez pe toti.Mona

--- Terminare citat ---

Multam Mona de gandul frumos. Sper ca ai ajuns cu bine acasa si ca nu o sa ma uiti cand mai vii la capitala.:) Imi doresc sa ne revedem cat mai curand intr-o alta ieseala SC si cum timpul trece repede, asa o sa fie, chiar daca se va intampla deabea in 2015! Multe imbratisari, de la mine pentru tine! Tatiana

aprilie:

--- Citat din: wonderland din Marți, 19 August 2014, 05:26 ---aprilie, ai incredere in variantele propuse de Gigi. El are grija ca fiecare sa se bucure cat mai mult de ceea ce poate oferi locul respectiv. Ai incredere si in tine :strong:

--- Terminare citat ---

Multumesc, wonderland  :) Numai increderea in Gigi mi-a dat curajul de a ma aventura din nou in aceasta excursie. Dupa problemele de sanatate de anul acesta nu credeam ca voi mai fii in stare sa particip la vreo actiune SC.

Pentru mine au fost 4 zile superbe, nu doar doua. Totul a fost minunat pana in clipa despartirii si chiar si dupa aceea, gandindu-ma la voi si la momentele petrecute impreuna, la acele peisaje de vis pe care le-am revazut cu multa bucurie.
Ii multumesc lui Gigi pentru momentele deosebite, unice pe care le gandeste si creeaza pentru noi  :flori:
Va pup si sper sa ne revedem cat mai curand.  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă