Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Irlanda - Scotia circuit 30 mai - 10 iunie 2014
admin:
Am sa completez acum si cu ultimul hotel la care o sa stam, cel din Edinburgh. Mai intai trebuie sa va comunic ca...
AM REUSIT MUTAREA ZBORULUI CU O ZI!!!! :dance: :dance: :dance:, FARA COSTURI!! :thumbup: :thumbup:
Astfel ca excursia este acum de 12 zile (11 nopti). Cea suplimentara va fi la Edinburgh, ultima destinatie. Am ales si ceva central ca si cazare, o sa vedeti imediat despre ce este vorba, asa ca vom avea o zi intreaga de haladuiala in inima Edinburgh- ului!!!
La cazare, asa cum mi s-a promis, am primit un tarif pe doua zile mai mare cu 10 EUR decat pentru o singura zi si avem si mic dejun! Costul total de excursie devine astfel 1490 EUR, de la 1480 EUR.
La Edinburgh o sa stam doua nopti la Piries Hotel***. Este construit in stil Victorian hotel si amplasat la doar cateva minute de Haymarket Station si la 10 minute de mers pe jos de principala artera comerciala a orasului, Princes Street. Din Haymarket pleaca trenuri, autobuze si shutlle de aeroport.
Fiecare camera are TV satelit si acces WiFi
admin:
Am inchis rezervarile la aceasta excursie.
admin:
In urma unei operatii, unul dintre cei inscrisi la aceasta excursie nu mai poate ajunge. S-a eliberat deci un loc. Cine este interesat, ma poate contacta Email office@singlescamp.ro sau 0745106501.
Rentzi:
Barbat? Femeie? Sau nu conteza?
admin:
Nu conteaza, barbat sau femeie. Am sa incerc sa modific ceva in structura hoteliera solicitata daca e cazul. Spun "daca e cazul" pt ca lucrurile se pot aranja, exista mai multe posibilitati astfel incat sa nu mai fie nevoie de modificari.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă