Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Irlanda - Scotia circuit 30 mai - 10 iunie 2014

<< < (14/27) > >>

admin:
La Belfast o sa stam la Travelodge Belfast Hotel***.

Situat în centrul oraşului Belfast, Travelodge Belfast se află la 10 minute de mers cu maşina de Aerportul George Best Belfast City, ceea ce ne va ajuta mult la plecarea spre Glasgow. De la hotel sunt doar 500 de metri pana la Gara Great Victoria Street (dar nu o sa mergem nicaieri cu trenul.... :)) si cca 10 minute de mers pe jos pana la Universitățile Queens și Ulster. În apropiere ....numeroase restaurante şi baruri.  :)

Restaurantul de incinta, Olios serveşte un meniu internaţional variat alături de o selecţie de băuturi.

admin:
Urmeaza 2 nopti la Glasgow. Ni le vom petrece la Premier Inn Glasgow City Centre***Argyl Street - am specificat si strada pt ca sunt mai multe hoteluri din acest lant in zona centrala...

Amplasat pe o strada centrala plina de viata, Argyle Street, la 4 km de Hampden Park Stadium si la 11 km de aeroport (adica unde o sa ajungem noi dupa zborul din Belfast).

Camerele sunt vesel decorate, baie moderna, TV si facilitati pentru cafea/ceai.

In incinta se afla si un restaurant si un bar. Costa Coffee Bar ofera toata ziua - all-you-can-eat breakfast buffet...

admin:
Pe Insula Skye, a fost cea mai mare problema...Locatiile sunt in general mici, familiare, iar cele putin mai mari sunt f,scumpe. Este o zona extrem de cautata, va spuneam ca aici se fac multe filmari datorita peisajelor de exceptie.

Pana la urma am ales Kyle Hotel ‘A Bespoke Hotel’***. Este o locatie micuta, de numai 30 camere, amplasata foarte aproape de malul Loch Alsh - lacul Alsh...De fapt acolo vom fi peste tot inconjurati de apa...Kyle of Lochalsh, micuta asezare in care vom sta este chiar poarta de intrare pe Insula Skye. De acolo o sa plecam in turul insulei...Este destul de aproape si de celebrul castel Eilean Doyle.

Asa cum va spuneam si aici avem micul dejun inclus. In camere ca aproape peste tot facilitati de cafea si ceai. Adica ce inseamna asta: este de regula un fierbator si cateva pliculete de instant coffe si de ceai, plus zahar. E bine sa aveti la voi ceva cafea instant si pliculete de ceai pentru a completa in cazul in care nu ajunge ce se ofera...Dar o sa luam de acolo, pt ca este mai ieftin si mai...bun.

Camerele sunt decorate in stil scotian si fiecare are baie modernizata. TV si birou...

The Old Chapel Restaurant serveste meniu clasic britanic si fructe de mare.

Se vede Coasta de Vest totul e spectaculos acolo...

Am marcat (cam stangaci... :)) locul unde este amplasat hotelul

admin:
V-am descris si am postat cateva poze, pe care le-am considerat mai importante si mai reprezentative cu fiecare hotel. A mai ramas cel din Edinburgh, acolo nu am facut rezervarea pana nu stiu exact cat stam: o noapte sau doua...Ramane sa aflam in seara asta decizia voastra si maine, daca reusesc sa rezolv totul asa cum mi-am propus...Cu putin noroc, o sa stam 2 nopti.... :)

Annemarie:
Splendid! And very british indeed! Thank you very much. Esti sigur ca aceste hoteluri sunt de 3*? Dupa aprecierea mea merita mai multe, camerele sunt spatioase si luxoase.
Nu stiu ce adaptor ne trebuie pentru micile noastre aparate electrice. Dupa cate stiu, prizele lor au un alt look.Cel mai bun prieten (dupa diamante desigur), ne este noua femeilor,uscatorul de par.In plus mai avem incarcatoarele de la telefoane, tablete,etc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă